Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +146
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +111
aż dostałem trochę bólu dupy ze muszę żyć w tym #!$%@? z #p0lka
jak chcecie to sobie sami sprawdzcie: https://www.instagram.com/antonelaroccuzzo/
#lewandowski
Tak to działa. Nie ważne czy u biedaków czy u bogaczy. Czy u sportowców
Tam jak się pruje zona to krótko facet macho pokazuje kto rządzi i tyle
W polskim cuckoldstanie to
"Kasiuu wróć"
W prawdziwym życiu kobiety robią co chcą i samodzielnie podejmują wybory. Nie potrzebują do tego doradcy a już tym bardziej jakiegoś tyrana i SSmana, któremu wydaje się, że ma władzę :)))
@IIIlIII: a robi obecnie coś co podkopuje wizerunek Messiego? Bo jeśli nie to przykład jest adekwatny. Zarówno Lewy jak i Messi to marki o ogromnej wartości i potencjale kojarzące się z profesjonalizmem, fachowością, lojalnością, etc.
Ja kilka takich wiejskich lasek, które wyrwały się do miasta, wyrwałem na BMW serii 2. Jak przesiadły się z 30-letniego Golfa starego do eleganckiej Bawarki z szybkim silnikiem, to jakby im
Komentarz usunięty przez autora
@Nerlo_ajcats: Pozostałość po mentalności poprzedniej epoki - przeciętne kobiety wtedy trzymały moralność.
W międzyczasie nastąpiło #!$%@? p0lek, a Polacy ciągle mentalnie są 30 lat temu.