Aktywne Wpisy
FajnyTypek +47
mort555 +45
#powodz #wroclaw
Wiadomość z teraz: "Nagle" o północy zrzucają wodę z Mietkowa. Marszowice do ewakuacji. Wały zamierzają podnieść o 1,5m w ciągu 4 godzin i podstawić autobusy do ewakuacji (do 5-6 rano).
Nie przewidzieli wcześniej, że nastąpi zrzut i że zaleje osiedle??? I że wałom 1,5m zabraknie???
Mi to wygląda na totalny chaos.
Jeśli ktoś ma na Marszowicach rodzinę/znajomych, to dzwońcie do nich natychmiast. Niech przynajmniej mają czas
Wiadomość z teraz: "Nagle" o północy zrzucają wodę z Mietkowa. Marszowice do ewakuacji. Wały zamierzają podnieść o 1,5m w ciągu 4 godzin i podstawić autobusy do ewakuacji (do 5-6 rano).
Nie przewidzieli wcześniej, że nastąpi zrzut i że zaleje osiedle??? I że wałom 1,5m zabraknie???
Mi to wygląda na totalny chaos.
Jeśli ktoś ma na Marszowicach rodzinę/znajomych, to dzwońcie do nich natychmiast. Niech przynajmniej mają czas
Wszyscy otrząsnęli się po pandemii tylko nie ja.
Potrafię siedzieć nawet 3 tygodnie albo i dłużej pod rząd sama w domu. Tylko pracuje, gram i spie, czasem jak już jest ze mną naprawdę tragicznie to urozmaice sobie wieczór alkoholem.
Nie licząc oczywiście czasem weekendów w które odwiedzi mnie chłopak by upewnić się, że nic złego mi się nie stało - ale wtedy też nie wychodzimy.
Ja nawet nie wiem co ludzie robią poza domem, próbowałam chodzić na spacery ale ja naprawdę nie wiem co mogę robić tam sama. Kiedyś wychodziłam chociaż ze znajomymi się napić, to miałam jakiś cel. Ale chodzenie po prostu żeby chodzić? Dla mnie bez sensu i takie chodzenie nic mi nie dało.
Ciekawa jestem czy kiedyś się to zmieni czy już do końca świata będę tylko pracować, grać i spać. Jedyna odskocznia to jak sobie na wakacje gdzieś jadę, wtedy chce mi się jakoś wychodzić bardziej.
#gownowpis #zalesie
@ZenujacaDoomerka: se pokemony zainstaluj i lap je wszystkie
Jakie bagno chłopie? Gość wpada w weekend, pobzyka, zje coś dobrego, następnie wraca do swojego świętego spokoju. Układ idealny ( ͡º ͜ʖ͡º)