Wpis z mikrobloga

Głupole i tak tego nie zrozumieją i będą twierdzić, że JKM to agent rosyjski. Ale ma rację, myśmy wepchali Białoruś w ręce Rosji mimo, że ona tego nie chciała. Przykłady? Zamiast uznać, że Białoruś ma po prostu ustrój inny niż nasz-autorytarny i po prostu z nią współpracować, współpracować z Łukaszenka, mam na myśli wymianę gospodarczą, udostępnienie mu naszych portów, wysyłanie tam naszych towarów, płodów rolnych i robienie z nim biznesu oraz zarabianie na współpracy. To my żeśmy wciskali tam na siłę naszą ideologię, nasz ustrój, utrzymujemy propagandową telewizje bielsat, próbowaliśmy tam zrobić kolorowa rewolucję, obalić Łukaszenkę, próbowaliśmy tworzyć rząd białoruski na uchodzctwie, tworzyliśmy bojówki białoruskie w Polsce by pomogły one obalać władze na Białorusi. Kuźwa jak Łukaszenka nie miał uciec przed nami w drugą stronę, czyli w objęcia Putina skoro żeśmy wykonywali tak agresywne działania przeciw niemu? Jak można pierd....,ze ktoś kto podaje tak logiczne argumenty jest ruską onucą. To rząd jest jedną wielką onucą która wepchala Białoruś w ręce Putina. Wystarczyło nie wciskać tam demokracji tylko po preptu robić interesy na czym by zyskało i państwo w postaci podatków i przedsiębiorcy którzy by się wzbogacili a jednocześnie byśmy przeciagali Białoruś na na swoją stronę. Większośc Polaków to faktycznie ma gówno zamiast mózgu, Korwin mial rację.

#konfederacja #bekazpodludzi #korwin
Propagidator - Głupole i tak tego nie zrozumieją i będą twierdzić, że JKM to agent ro...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Propagidator
Ty to Polska to potęga z tego co czytam, jestem dumny.

A co do wpychania Białorusi w ręce Rosji, Polska chciała współpracować z Bialorusią, tylko gość mordował opozycję, który normalny kraj będzie przymykał oko na coś takiego?

No i co najdziwniejsze akcja #tonienaszawaojna sykulskiego chce "pokoju" na ruski h zasadach oraz przestania wysyłania broni Ukrainie, wiesz co wtedy się stanie, Rosja tam zainstaluje rząd marionetkowy.
Kurde wytłumaczcie mi
  • Odpowiedz
  • 1
@Propagidator

Skąd taki głupawy wniosek? Czy ja coś takiego napisałem?

Bo mówisz czystą ruską propagandę, coś jak to że chcemy ziemi Ukraińskiej lub że współpracowaliśmy z Hitlerem i rozpetalismy 2 wojnę swiatową.
  • Odpowiedz
  • 1
Bo mówisz czystą ruską propagandę, coś jak to że chcemy ziemi Ukraińskiej lub że współpracowaliśmy z Hitlerem i rozpetalismy 2 wojnę swiatową.

@sandal: Jakieś konkrety, coś? Znów nie odpowiesz mi na pytanie, tylko rzucasz kolejnym wysrywo-ogólnikiem, który nie ma związku z tym co napisałem. TO jest ta 'merytoryczna' dyskusja z wykopkami...

Polska jest krajem demokratycznym i jej interesom grożą systemy autorytarne jeśli z nami sąsiadują, co innego gdyby Białoruś była np tam gdzie Portugalia to #!$%@?, to nie godzi w nasze
  • Odpowiedz
  • 0
@Propagidator

Jakieś konkrety, coś? Znów nie odpowiesz mi na pytanie, tylko rzucasz kolejnym wysrywo-ogólnikiem, który nie ma związku z tym co napisałem. TO jest ta 'merytoryczna' dyskusja z wykopkami.

Sam napisałeś o machaniu szabelką, więc co niby ma to znaczyć jak Polska tą szabelką machała, to my zamykamy Białorusinów do więzień za sam fakt bycia Białorusinem i popierania Łukaszenki?
  • Odpowiedz
  • 1
te teorie, ze Łukaszenka by przeszedł na naszą stronę,

@Mirste: Tego nie napisałem, wtedy byłby między młotem, a kowadłem. Wiadomo, że nie odwróciłby się totalnie od Rosji. A teraz przepadł i zagęścił się totalnie w rosyjskiej machinie wpływu, jest już zwykłą pacyną wykonawczą kremla, bo nie ma wyjścia skoro wszyscy go do tego zmusili. Wrogów się dzieli, a nie jeszcze bardziej opasa i zaciśnia się ich relacje. Teraz dzięki temu
  • Odpowiedz
@Propagidator, Analiza wsteczna zawsze skuteczna. Równie dobrze mogło dojść do kolejnej aksamitnej rewolucji w 2020. Było blisko.

Dlaczego miałbym zaufać akurat w teorie Korwina? To jest człowiek, który pokazał, że nie ma kompetencji w geopolityce i spojrzeniu na świat. EU się nie rozpadła. Homosie nie zniszczyły cywilizacji. Globalne ocieplenie to nie lewacki wymysł. Rosja napadła na ukrainę dzień po tym, jak Korwin ogłosił, że to niemożliwe. To ma być ekspert
  • Odpowiedz
  • 0
@Mirste: Jakiej rewolucji? O czym ty pieprzysz?

Dlaczego miałbym zaufać akurat w teorie Korwina?

@Mirste: Po tym zdaniu widać, żeś fanatyk. To nie jest nawet żadne zdanie Korwina, tylko zwykły racjonalizm, przecież ja też z tym facetem z wieloma opcjami się nie zgadzam, ale ku*rwa jak ma rację to potrafię to przyznać, a wy jak te barany, nie lubię to nawet jak by powiedział, że białe to białe to i tak dlatego, że nie lubię zaprzeczę i powiem, że czarne, nosz kU*WA! Czemu jest tak mało obiektywnych myślicieli nie kierujących się emocjami, a zwykłą
  • Odpowiedz
@Propagidator: @sandal @Mirste

To jest taki public annoucement: koleś z którym próbujecie tu dyskutować-Propafiutol czy jak mu tam-jest zaburzonym przygłupem uważającym ze jest prześwietny i na wszystkim się zna. to narcyz któremu wujek z ameryki do wanny wpełzał. Jak chcecie mieć fun zapytajcie niejakiego @ujumuju lub poszukajcie wątków gdzie rozwalcowuje tego debila. To jest nie do wiary jakim on jest przychlastem i co on wygaduje. Ale do rzeczy. Przyda się wam, przyda się każdemu kto kliknie i nie będzie wiedział jak reagować na te przygłupstwa jakie on tu wygaduje.

Mógłbym rozwalcować go całkowicie, zdanie po zdaniu (bo w każdym zdaniu niemal wygłasza takie farmazony ze głowa mała i to NIE jest hiperbola). I w sumie próbowałem-dwa dni w wolnych chwilach pisałem odpowiedź. Wyszło mi 12 stron wordem. 6500 słów, a w sumie naprawdę starałem się by to było lekkie, bazowe. Nie mam czasu na coś takiego, a on fizycznie nie jest w stanie tego zrozumieć wiec szkoda czasu. A nie potrafię pisać bon-motami i zgrabnymi podsumowaniami. Zamiast wiec odnosić się do każdej głupoty po prostu objaśnię w czym rzecz i co jest możliwe, co nie i co
  • Odpowiedz
  • 0
Szacun ze tak logicznie rozłożyłeś to na części oraz za to że Ci się chciało.

@sandal: Szacun? ale za co? XD Przecież to jest dzban i te jego masowo wyprodukowane akapity sprawiają jedynie, że coś tam wie, ale jak się temu przyjrzysz to zwykła 'trawo-mowa', czyli dla kogoś kto nie czyta ze zrozumieniem, ani nie zna się na polityce, czy innych kwestiach pomyśli "ooo tyle napisał, to koleś musi się znać". Nic bardziej mylnego, przecież to jest puste #!$%@?, nie ma w tym większej merytoryki i sensu, a tym bardziej odpowiedzi na moje tezy XD

A skoro ci to imponuję to albo tego wysrywu nie przeczytałeś w całości ze zrozumieniem, albo po prostu masz niewystarczającą wiedzę z pewnych dziedzin, żeby dojść do odpowiednich konkluzji i zrozumieć, że to jest zwykłe puste #!$%@? i 'trawo-mowa' Zresztą po rozmowie z tobą wcześniej czułem dużą przepaść między nami, więc nie dziwie się, że jako jedyny dałeś się na to
  • Odpowiedz
@Propagidator: halo halo, jak tak można, a gdzie osławiona waćpana MERYTORYKA? hę? nigdzie. wypaplane kilkadziesiąt słów o niczym. Jeśli tak bzdury gadam, tak nic nie wiem i sprawia to tylko wrażenie to chyba nic prostszego jak pokazać że nie mam racji? przecież waćpan ma 128IQ, ma pan zainteresowanie od dziecka", i "analityk myślący inaczej niż wszyscy". Dalej. Dawaj. Pokaz na co cię stać. Im right here.

no a te twoje
Karawanol - @Propagidator: halo halo, jak tak można, a gdzie osławiona waćpana MERYTO...

źródło: Prof.dr.hab Propafiutatole and his CV

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
Szacun? ale za co? XD Przecież to jest dzban i te jego masowo wyprodukowane akapity sprawiają jedynie, że coś tam wie, ale jak się temu przyjrzysz to zwykła 'trawo-mowa', czyli dla kogoś kto nie czyta ze zrozumieniem, ani nie zna się na polityce, czy innych kwestiach pomyśli "ooo tyle napisał, to koleś musi się znać". Nic bardziej mylnego, przecież to jest puste #!$%@?, nie ma w tym większej merytoryki i sensu, a tym bardziej odpowiedzi na moje tezy XD

A skoro ci to imponuję to albo tego wysrywu nie przeczytałeś w całości ze zrozumieniem, albo po prostu masz niewystarczającą wiedzę z pewnych dziedzin, żeby dojść do odpowiednich konkluzji i zrozumieć, że to jest zwykłe puste #!$%@? i 'trawo-mowa' Zresztą po rozmowie z tobą wcześniej czułem dużą przepaść między nami, więc nie dziwie się, że jako jedyny dałeś się na to złapać.

Dodam dla ciekawostki, że każdy kto wplątał się z tym dzbanem w większą konwersację zrozumiał z jakim przygłupem ma styczność i już go ignoruje. Przykład jaki to jest skończony kretyn i odklejeniec w jednym:
Przykładowo w tym temacie robił to samo, tylko już trafił na inteligentniejszą osobę, która też na początku oczywiście dała się złapać na jego #!$%@?, ale z postu na post zaczęła rozdrabniać jego każdą wypwiedz na czynniki pierwsze i też zakończyła z nim dyskusje, bo zrozumiała, że to zwykły skończony kretyn, który jedynie robi pozory, że jest inaczej:
  • Odpowiedz