Wpis z mikrobloga

Niestety jak zwykle Szafa nas wszystkim ograł (i tych rycerzykow od tiktokerki co całą technologie su wi tłumacza w komentarzach i bronią knajpy jak Szafa Przema w Chinach). Poszedł sprawdził jako zwykły człowiek, dostał jedzenie, powiedział, że dla niego (to ważne) #!$%@?. Kasandra to wiadomo było, że nie da rady bo nie lubi pół surowego mięsa w burgerze i tyle. W swoim gronie znajomych rodziny pewnie macie więcej takich osób wiec nie wiem z czego beka itp. Właściciel wziął sobie do serca, córeczka spłakała sie na tiktoku to wpadły oceniali, i poprawili, może lepiej się przyłożyli i już dobry.

#mocnyvlog
  • 11
@cartmam Wszystko by było git gdyby nie to, że sama technika nie daje za dużo miejsca do poprawy, a i właściciel nie brzmi zbyt profesjonalnie mówiąc że bierze na burgery mięso stekowe rasy Limousine 5% tłuszczu xD no i same manipulacje zaczęły się dużo wcześniej, od ocen wystawianych przed otwarciem knajpy przez rodzinę, znajomych, przez obecny spam z Tiktoka, po nawet takie bzdury jak wstawianie na profilu Google zdjęć burgerów robionych w
@cartmam: ta, raz nie dostał kotleta wysmażonego aż do podeszwy i mu nie pasuje. I jeszcze #!$%@? o surowym mięsie xD

Właściciel wziął sobie do serca, córeczka spłakała sie na tiktoku to wpadły oceniali, i poprawili, może lepiej się przyłożyli i już dobry.


@cartmam: jest dokładnie taki sam jak na początku, przynajmniej wizualnie. Mnie przekonał że warto się tam wybrać i że nie warto wierzyć jego recenzjom. Niech lepiej sprawdza
@aarahon: nigdy tam jeszcze nie byłeś a mówisz jak z definicji powinno być XD widze, że dość mocno się zaangażowałeś w przekomarzanie z ludźmi z internetu. Życzę smacznego jak pójdziesz i się nie zawiedziesz.

@IIIlIII No te oceny z tiktoka to XD trochę żenada samemu mówiąc o tym, że takie są.