Aktywne Wpisy
kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
Kto zasługuje na miejsce
- A 4.3% (8)
- B 38.2% (71)
- C 46.8% (87)
- D 10.8% (20)
Linnior88 +6
Mam mentalność starej baby , zamiast skakać po bolcach to lepie pierogi i pieke serniki , jestem też fanką serialu klan i przesiadywania w oknie
Lubię też narzekać na dzisiejsza młodzież która jest starsza ode mnie
Ciekawe kiedy zacznę słuchać radia Maryja
Lubię też narzekać na dzisiejsza młodzież która jest starsza ode mnie
Ciekawe kiedy zacznę słuchać radia Maryja
A nie czekaj...
#konfederacja #bekazneuropy #bekazlewactwa #bekazpisu #bekazpo #4konserwy #polityka
@CzajnikZniszczenia dobrze mówi
@Vosemite: przecież to lewica i po zawsze głosuje razem z pisem
Chciałem tylko powiedzieć, że to słowa sprzed kilku miesięcy, jednak wciąż są aktualne. Lepsze zwykłe kościółkowe oszołomy niż kościółkowe oszołomy z elementami fasz*zmu, wspierające Rosję.
A co ta Konfa ma takiego ciekawego do zaoferowania? Bo ja ci może wylicze dlaczego na nich nie głosuje:
- ich prezesem jest Bosak, który w swoich słowach wprost odwołuje się do poglądów nazistowskich, raz nawet zaproponował religijna segregację obywateli xD
- jego pomocnik, Winnicki, sam nazwał się mussolinissta podczas rozmowy z Grzegorzem Braunem. Podczas tej samej rozmowy stwierdził, że państwo nie może pozwolić aby szkoly same decydowały o tym czego uczą, musi mieć na tym łapę państwo i on sobie nie wyobraża aby mogło być inaczej.
- Braun sobie strzela fotki z ruskimi agentami i publicznie manifestuje swój przeciw wobec dołączenia Finlandii do NATO - jak mam uwierzyć że ten człowiek zadba o moje bezpieczeństwo?
- Korwin wybiela rosyjskie zbrodnie wojenne, szczuje na UE nawet w momencie istnienia realnego zagrożenia dla
zgadza się - lepszy Morawiecki z duda niż grzegorz braun i jego ekipa kamratow
@Aik32fr45yd: no @Vosemite to najtwardszy elektorat "pana jarosława"
@L3stko: znajdź boga w sercu