Wpis z mikrobloga

• 1
@Aik32fr45yd
A co ta Konfa ma takiego ciekawego do zaoferowania? Bo ja ci może wylicze dlaczego na nich nie głosuje:
- ich prezesem jest Bosak, który w swoich słowach wprost odwołuje się do poglądów nazistowskich, raz nawet zaproponował religijna segregację obywateli xD
- jego pomocnik, Winnicki, sam nazwał się mussolinissta podczas rozmowy z Grzegorzem Braunem. Podczas tej samej rozmowy stwierdził, że państwo nie może pozwolić aby szkoly same decydowały o tym czego uczą, musi mieć na tym łapę państwo i on sobie nie wyobraża aby mogło być inaczej.
- Braun sobie strzela fotki z ruskimi agentami i publicznie manifestuje swój przeciw wobec dołączenia Finlandii do NATO - jak mam uwierzyć że ten człowiek zadba o moje bezpieczeństwo?
- Korwin wybiela rosyjskie zbrodnie wojenne, szczuje na UE nawet w momencie istnienia realnego zagrożenia dla
  • Odpowiedz
@Vosemite: gdyby tobie moderacja dała niesłusznego bana też bym miał o to do nich pretensje, pomimo że jesteś pisowcem bo poglądy polityczne nie mają w tym przypadku znaczenia.
  • Odpowiedz