Wpis z mikrobloga

Rozumowanie kobiet w tym programie to dla mnie zagadka na miarę enigmy. Oliwka ubrana skąpo kładzie się wieczorem na maksyma podczas gdy on jest też w negliżu, daje mu całusa w takich okolicznościach (noc, wspólne łóżko, oni rozebrani, ona na nim) i potem ona się dziwi że maksym tak to odebrał. Dziwi mu się że nie odebrał tego jako zwykły pocałunek.

#truelove
  • 8
@heheszka2: co do maksyma i jego tekstu w kierunku oliwki w stylu że to ja będę decydował to nie było najlepsze zagranie i widać że ją to zraziło do niego, maksym chyba miał już do czynienia z podobnymi sytuacjami kiedy się zaangażował i łaska go odtrąciła i teraz przybrał taką zbroję i maskę dominatora. Taka moja mała teza
@Fajlip1111: @heheszka2 to popularne jest wśród kobiet zwłaszcza młodych, że czują satysfakcję, kiedy udaje im się wzbudzić pożądanie i podniecenie u mężczyzn. Wiele kobiet traktuje to wręcz jako wyznacznik swojej kobiecości i atrakcyjności i oczywiście nie ma w tym nic złego, jeżeli takie zachowania mają silne podłoże emocjonalne. To wręcz wskazane u partnerów, którzy są ze sobą od dawna, bo podsyca to ich relację i pomaga nie popaść w rutynę. W
@Fajlip1111 A pamiętacie jak Oliwka rozmawiają z jedną z dziewczyn, że chciałaby trochę więcej czułości ze strony Maksa? rozmawiały chyba przy plaży.
Oczywiście, że ona go prowokowała, ale odpowiedź była nie na miejscu. Być może Maxowi chodziło o to, że nie chce żadnych zbliżeń przed kamerami? Tam chyba dalej toczyła się rozmowa, tylko nie wszystko nam pokazali w tym odcinku.