Aktywne Wpisy

kaeres +1
czy według Was po napiciu sie piwa lub lampki prosecco normalne jest wsiadać i prowadzic samochod? #prawojazdy #polskiedrogi
tak jak wyżej
- Tak 34.9% (451)
- Nie 65.1% (842)
apfi +3
Jak to jest, że goście podnoszą swoje dziewczyny? Wiem, że waga nie jest wtedy skoncentrowana tylko rozłożona, ale jeśli ktoś podnosi dziewczynę 60kg to ile naprawdę podnosi? 30kg? Da się to obliczyć?
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: 1000002841
Pobierz

A dwa jakie cwiczenia na plecy dla ludzi którzy maja słabe łopatki, poprostu uważam że to nie kwestia techniki że słabo czuje plecy tylko poprostu tak jestem zbudowany że łopatki słabo pracują mało generuja mocy. Wiem że gumy sa dobre bo plecy pracują wtedy jako stabilizatory/izometrycznie i ja czułem plery lepiej po jakichs gumach niż po wiosłowaniach wyciagach np. sam biceps mi się pompuje. A może opaski/taśmy które eliminują chwyt i wtedy odłaczą biceps ,ktos próbował?
Z tego co kojarzę, to istnieje coś takiego jak periodyzacja falowa - tj. przeplatasz okresy treningowe fazami objętościowymi - czyli dużą ilością powótrzeń, a potem faza intensyfikacji - schodzisz z powtórzeń, ale dodajesz większy ciężar.