Wpis z mikrobloga

jakich tarcz używacie? wcześniej miałem 2 razy blade 5, zwykłe bez dual core - i drut zaczął wyraźnie wychodzić już po miesiącu czy dwóch użytkowania :v obecnie mam zwykłą blade 6, i jak na razie po jakichś 3-4 miesiącach katowania wygląda spoko. mam nadzieję że wytrzyma chociaż rok w niezłym stanie, ale zastanawiam się już czy przy wymianie warto znowu płacić te minimum 250zł za blade 6, czy może jednak trochę przycebulić i wziąć takie koto jak niżej za 187. albo samurai II za 200zł. Bo jeśli nie widać różnicy - to po co przepłacać za markę ( ͡° ͜ʖ ͡°) no jedynie że różnica jest zauważalna. oczywiście rozważam jedynie te modele z wtopionym pająkiem. dual czy triple core to już zbędna rozpusta ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co ciekawe na grupkach fb widuję wiele opinii że blade 5 > blade 6, u mnie wygląda to zdecydowanie odwrotnie

#dart
kibellos - jakich tarcz używacie? wcześniej miałem 2 razy blade 5, zwykłe bez dual co...

źródło: Zrzut ekranu 2023-04-17 193841

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kibellos: U mnie One80 Gladiator 3+. Używana dosyć intensywnie przez rok z górką i póki co ma się w dobrej formie i swoje zadanie spełnia. Choruję od jakiegoś czasu na Blade 6 Dual Core, ale ta cholera nie chce się skończyć i chyba jeszcze jakiś czas pociągnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@eyehategod o widzisz, to już jest jakieś porównanie. dzięki
@Bramborr nad one80 też się zastanawiałem na początku, ale wtedy winmau wygrał ( ͡º ͜ʖ͡º) na blade 6 dual core też chorowałem, ale jednak ponad dekada mieszkania w Poznaniu robi swoje ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@kibellos: Z tym dualem to właśnie chciałbym mieć namacalne porównanie jak to się sprawuje, żeby w przyszłości nie mieć więcej dylematów tylko brać 'cokolwiek' co będzie dostępne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kibellos: ja mam zwykłą blade 5, w marcu minęły 2 lata, póki co nie planuję zmieniać... chyba że kupię sobie do domu blade 6 a starą wywiozę ,,na wieś" żeby mieć gdzie w wakacje rzucać ( ͡° ͜ʖ ͡°) w każdym razie nie narzekam, dopóki lotki się wbijają to jest ok, wyglądać też wygląda w miarę ok imo
  • Odpowiedz
  • 0
@rzapom a wrzuciłbyś jakaś fotkę tak dla porównania? moja pierwsza blade 5 starsza od twojej o jakieś dwa czy 3 miesiące, z czego pewnie rok wisiała nieużywana - pół roku używana intensywnie u mnie a potem wywiozłem do rodziców, gdzie dopiero od grudnia 2022 jakoś brat zaczął ją regularnie katować ( ͡º ͜ʖ͡º) najbardziej drut wychodzi ze środka, niektóre sektory zmasakrowane ale to też pewnie wina
kibellos - @rzapom a wrzuciłbyś jakaś fotkę tak dla porównania? moja pierwsza blade 5...

źródło: temp_file.png4755574519920432325

Pobierz
  • Odpowiedz
@kibellos: potem/jutro wrzucę, moja jest w gorszym stanie niż ta ze zdjęcia xD, w każdym razie nie narzekam, lotki rzadko kiedy się odbijają od pająka, estetycznie mi nie przeszkadza to jak wygląda ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz