Aktywne Wpisy
Wykop24h +1568
Panowie wpis spadł z mikrobloga.
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
Runaway28 +47
#onuce #wojna #piton #sykulski
Kacapy stanowią zagrożenie dla Polski (może nie dziś ale za parę lat mogą wrócić po "rewanż"), Ukraina nie, prościej się tego nie da wytłumaczyć.
Nie wydaje mi się być aż tak głupi by nie wiedział jaki dobrobyt i godne życie nosi Putin i jego oligarchowie
mam jednego skarpetoscptyka w rodzinie i na nich to nie działa - oni wyłączyli telewizor, włączyli myslenie i teraz mają rzetelne informacje wprost z kamrackich kanałów na telegramie - a tam jest takie zagięcie czasoprzestrzeni że każdą sytuację można obrócić i przekręcić na korzyść rosji. Może przykład dla ilustracji:
Zaczyna się wojna:
- "Putin musi chronić swoje terytorium i nie pozwoli żeby mu