Aktywne Wpisy
13sierpnia +121
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
TheOneAndOnly +91
Smieszy mnie ze wykopki na kazdym kroku pisza ze NIE WOLNO placic za dziewczyne, kolacje zawsze pol na pol i bron boze sponsorowac wakacji bo jest sie wtedy cuckiem i betabankomatem XD
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Od początku tego roku, najgorszego od 6 lat zmieniłem się. Zgasłem całkowicie, to co było w środku zgasło już całkiem. Zimno, pustka, bezsens, bezwzględność opanowały tą lukę. Nic już nie czuję praktycznie. Nie ma już realnej nadziei, nie ma już celu, nie ma już nic. Jest pustka, maskowana powierzchowną normalnością w stosunku do innych. Tak to musiało się skończyć, to było wiadome już kilka lat temu. Próbowałem z tym walczyć, przegrałem. Los wygrał. Mnie tak na prawdę już tam w środku nie ma. To co piszę przypomni się co niektórym za kilka lat. Tak, was też to dosięgnie, bo taka jest kolej rzeczy.
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu