Aktywne Wpisy
Guadalajara +122
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na
Pan_Slon +58
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@dedler123 @fifi957 @Zodiak @Dodi_al_Fayed @cieciowy @kantek007 @frankenchrist @errai @szurszur @lllsss @P0zioma @DeMax @arkan997 @Jankorposzczur @kryszon @PodejrzanyZygmunt @prewenaza
Jak ktoś potrzebuje TLDR: "Oddziały ukraińskie straciły w czasie tej operacji jeden transporter kołowy BTR-4." ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ja_nie_lubie: Powiem ci że nie jestem w stanie pojąć co przyświecało rosyjskiemu dowódcy gdy wydawał rozkaz aby 50 osobowy oddział w lekko opancerzonych pojazdach wjechał do centrum miasta. Ale możliwe że czegoś w tym "super planie" nie pojąłem i nie zrozumiałem. W każdym bądź razie do tego momentu ta operacja jeszcze miała sens i jakoś wyglądała.
@Thorkill: cała przyjemność po mojej stronie.
dziękuję za ciekawy materiał.
Gdybyś chciał wejść na jeszcze wyższy poziom, to dobrze byłoby załączać listę źródeł na których się opierasz. Ale to tak tylko na marginesie.
Dla pozostałych, którzy chcą trochę bardziej zobaczyć lokację finiszu opisanego rajdu, polecam ten dokument: https://youtu.be/61N8veE-MHk
Ja tu widzę spam ruskich onuc i reakcję szanujących się Polaków. Widzę że wpisujesz się w ruską narrację. Szkoda, miałem Cię za inteligentnego człowieka.