Aktywne Wpisy
Milo900 +16
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.7% (2103)
- nie 13.3% (322)
Hylfnur +193
Jako że widok geja czy typa w sukience wzbudza agresję w wykopkach, oraz fakt że wykopki do wykształconych czy oczytanych ludzi nie należą, nałożyły swój ideologiczny simplicity filter i się zesrały bo się w paryżu zainspirowali się ostatnią wieczerzą w jednym ujęciu. Tak samo jak w innych ujęciach inspirowali się innymi słynnymi obrazami ale wykopki o tym nie wiedzą bo widziały jeden obraz w życiu.
Jako że uraziło to wasze uczucia religijne,
Jako że uraziło to wasze uczucia religijne,
Czy ktoś z was ma wiedzę gdzie można było wtedy #bitcoin kupic?
Słyszałem, że można było płacić nim na stronach do oglądania filmów? Tylko jak potem z takiej strony przelać na giełdę?
Ktoś rozjaśni temat? Może znacie jakieś historie lub sami coś skubneliscie?
#kryptowaluty
Komentarz usunięty przez autora
Sam mogłeś otrzymać kopiąc (co było możliwe na zwykłych komputerach), z kraników po 5 BTC za wypełnienie captchy, za jakieś losowe usługi przez forum bitcoinowe
e, w sumie spoko nazwa na jakiegoś shitcoina!
Każdy coś kiedyś słyszał, ale nie przewidział, że mania spekulacyjna zrobi z internetowego żetona, którego można dostać było za zapisywanie się na forach, złotego bożka. Fenomen zerowych stóp procentowych, QE i silnego marketingu. Jesteś dobrym wykopowym inwestorem, więc kupuj w FOMO, kiedy reszta wychodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja pamietam ze chciałem kupić jak był po 100$ ale przestraszyłem się tego ze nie rozumiem jak to działa i gdzie to kupić - wszystko wydawało się jakieś takie podejrzane XD
Na każdego bitkojnowego milionera przypada 10 bankrutów. Równie dobrze teraz możesz sobie wrzucić grosze w jeden z milionów startupow na świecie, a za 5 lat kupić za to dom, lub wózek do zbierania puszek.
na karcie graficznej 5970 przez wakacje w 2012 (?) roku
byłem chyba jednym z pierwszych ludzi w PL którzy kopali na ASICu (2013)
dobry scam, chociaż w sumie wywiązali się z układu
sporą część tego co wykopałem to rozdałem
ostatecznie prawie wszystko zainwestowałem w 2017-2018 (?) w rynek altcoinów raczje pomijając shity a spodziewając się że 90% projektów padnie ale jeden-dwa wystrzeli jak BTC i zwróci