Wpis z mikrobloga

#motoryzacja
cześć. w poszukiwaniu swojego auta trafiłem na piękne x3 ze swojego miasta, ale auto w ciągu roku miało 3 właścicieli (województwo śląskie, wielkopolskie i łódzkie) oraz samochód dalej ma tablice rejestracyjne czestochowskie, czyli takie które były pierwotnie założone. samochód jest sprzedawany teraz przez właściciela warsztatu samochodowego. moze ktos doświadczony coś podpowiedzieć? https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x3-bmw-xdrive2-0i-mhev-m-pakiet-hak-ID6FrUHQ.html#gallery-grid
poniżej w komentarzu wklejam historie pojazdu.
  • 12
  • Odpowiedz
@Ruska0nuca tak, kupuję auto w akceptowalnym dla mnie stanie technicznym, a nie nic nie znaczący wpis w rejestrze.

P.S. To co ty podałeś miało dwóch właścicieli bo pierwszy to był pewnie salon sprzedaży.
  • Odpowiedz
a strupa z usa powiedzmy po dachowaniu tez bys kupil, który jest doprowadzony do dobrego stanu technicznego?

@Ruska0nuca: nie wiem, wszystko zależy od tego co to by był za samochód, jakie miał konkretnie uszkodzenia i jak by był zrobiony.

Trafiłeś na "piękne x3 z twojego miasta" i nie kupisz go nawet jak będzie w zajebistym stanie tylko dlatego, że w papierkach ma trzech właścicieli?
  • Odpowiedz
  • 0
@Krupier: kupiłbym już dziś gdybym miał pewność, ze auto jest bez żadnej negatywnej przeszłości, dlatego napisałem tutaj aby przeczytać co ludzie o tym myślą
  • Odpowiedz