Aktywne Wpisy

A teraz na serio, bo nigdzie nie ma rzetelnego zliczenia osób:
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #

LubiePieski +214
wyznawcy kapitalizmu: kapitalizm to najlepszy system bo promuje innowacje
tymczasem innowacje w kapitalizmie:
#antykapitalizm #bekazprawakow
tymczasem innowacje w kapitalizmie:
#antykapitalizm #bekazprawakow

Po sieci krążą opinie, że Orange potrafi włączyć lejek techniczny za zbyt duże obciążanie sieci pomimo niewykorzystania limitu.
Prawda to?
#orange #lte #internet #5g
Tak, kojarzę ogólne powody, zastanawiałem się czy dalej to stosują. Z tego co czytam, to np T-mobile tego nie robi, ale pomimo Networks! Orange wydaje się działać u mnie lepiej, +mają umowy na czas nieokreślony.
a masz może info o playu lub plusie?
Playa mam kilkadziesiąt metrów od siebie, ale limit 500GB jest dość mały :/
Co do obciążenia, to cóż, wyjdzie dopiero w praniu. Stąd zależy mi na czasie nieokreślonym umowy, nawet jeśli będzie drożej.
No i to 500GB w ofercie z publicznym adresem :/
@NieoznaczonaReklama Mam 2 karty w ofercie biznesowej bez limitu na dane i prędkość, rozmowy, sms i mms. Jedna karta siedzi w telefonie druga w routerze. Telefon jak to telefon, w miesiącu max 100GB użyję zaś druga karta służy mi jako internet domowy. Agreguję wszystkie możliwe pasma
Ty używasz Orange czy T-mobile?
Oczywiście mówię tu o telefonie.
Mieszkam na #!$%@?, który nie jest oblegany przez użytkowników T-Mobile/Orange a nadajnik mam w zasięgu wzroku ~2km.
Zatłoczone nadajniki dotyczą pleneru i telefonu. :)
Ja będę odpalał na ZTE MC889, zobaczymy jak to wyjdzie
Wystarczy wejść w wykaz pozwoleń radiowych UKE lub sprawdzić sobie na beta.btsearch.pl bo też ciągną dane z UKE.
Tutaj dodatkowo artykuł: https://firma.t-mobile.pl/dla-mediow/aktualnosci/informacja-prasowa/2022/02/t-mobile-przyspieszy-przesylanie-danych-w-sieciach-lte-i-5g.html
Ale pisali już o tym na kilka lat do tyłu.
Niemożliwe staje się możliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°)