Wpis z mikrobloga

#napierala to jest chyba jakiś nowy poziom absurdu, zakłamania i hipokryzji żeby wychwalać i kolegować się i wspolnie występować z Napierałą który jawnie opluwa wszystkich naokoło jadem i otwarcie gardzi tyloma ludźmi a jednocześnie dawać bez zapowiedzi bany na fb za to że ktoś śmiał wstawić buśkę w komentarzu xd brawo panie Gadziński! #bestiazewschodu #hipokryzja
Pobierz Takumi96 - #napierala to jest chyba jakiś nowy poziom absurdu, zakłamania i hipokryzj...
źródło: gadzinskiBelkot
  • 7
@Takumi96: a niech banują sobie, nhab niedługo zrozumie że to hejterzy tacy jak bkce i Mjj napędzali mu oglądalność i patronów. Po tym jak zaczął straszyć prawnikami uważam że przekroczył granicę i trzeba go przemilczeć
@Takumi96: chyba tylko raz powiedział, kilka dni przed odejściem bkce, że już ma wyebane w wykop i teraz tylko zaciąga porad u prawników jak ktoś coś napisze (luźno cytuję ofc)
@Takumi96: też myślę że to jakiś naciągany blef, ale odechciało mi się go krytykować. Niewiadomo czy mu nie przyjdzie do głowy żeby pozwać za byle co, a szkoda mi nerwów. Dla mnie to miała być rozrywka i tak naprawdę życzyłem mu popularności, pewnie tak jak większość z nas, ale teraz już wyebane mam. On nigdy nie będzie bardziej popularny niż jest