Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +101
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +91
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teraz przyjdzie czas powolutku je remontować i przywracać im dawny blask. Jaram się, że pomogę zadbać o takie rodzinne pamiątki.
#zegarki
źródło: temp_file.png1489242705665200423
PobierzA wiesz coś więcej o tym modelu? To coś ciekawego? bo jedyne co o nim wiem, to to że dziadek kupił go sobie idąc na emeryturę w dziewięćdziesiątych.
źródło: temp_file.png3825272142946253360
Pobierzźródło: temp_file.png3856921548669715130
PobierzAha, ten Atlantic to automat. Wydaje mi się, że jak go założysz i w nim trochę pochodzisz to powinien ruszyć
@dziczyznaa nie jest napisane więc nie koniecznie to automat. @chaszczu pokaż kopertę i posłuchaj czy coś się kręci wewnątrz jak poruszasz zegarkiem
Teraz zobaczyłem, że na kopercie są rysy, jakby ktoś chciał go na siłę otwierać. Nie zdziwił bym się, gdyby mój dziadek wpadł na pomysł "zajrzę, może uda mi się naprawić", po czym z----ł bardziej, zamknął i odłożył
W załączeniu mój.
źródło: A
Pobierzźródło: temp_file.png5363371723061601339
Pobierzno, to dziś byłem u Pana Majstra.
Dowiedziałem się co następuje:
1. Zegarek kieszonkowy z drugiego rzędu, zamykany jest z 1896r. Bardzo nowoczesny i ekstrawagancki jak na tamte czasy. Robiony w Genewie. Porządna robota. Doprowadzenie go do stanu "igła" będzie około 800zł. Poczeka więc do kolejnej wypłaty,
źródło: temp_file.png2960853649978347210
Pobierz