Wpis z mikrobloga

Odnośnie tego zaginięcia https://wykop.pl/link/7058555/zaginela-laura-muszkat

No to typowo, rodzina nie chce udzielić więcej informacji bo nie xDD

Z tego co wyczytałem, to ta anime 16 latka uciekła ze swoją dziewczyną, bo starzy nie akceptowali tego, że jest homo i że chcą razem na jakiś event jechać xDDD

Halo kolego @kamil796o pisałeś, że powiesz co się stało, czekamy

#patologiazmiasta #lgbt #niewiemjaktootagowac #przegryw
d.....n - Odnośnie tego zaginięcia https://wykop.pl/link/7058555/zaginela-laura-muszk...

źródło: obraz_2023-04-07_092917977

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
Z tego co wyczytałem, to ta anime 16 latka uciekła ze swoją dziewczyną, bo starzy nie akceptowali tego, że jest homo i że chcą razem na jakiś event jechać xDDD

@deityrain: Eh, #!$%@? rodzinka, która nie akceptuje orientacji córki i jej decyzji.
Przynajmniej się w jakiś sposób zbuntowała, tyle dobrego.
  • Odpowiedz
@Durisil: #!$%@? rodzinka? jak dla mnie to normalna zdrowa rodzina ktora nakazuje aby ich corka wyrosla na normalna, heteroseksualna kobiete ktora potem bedzie mogla przedluzyc swoj gatunek, a nie odstepujace od normy zwiazki lgbt xD gdybym mial miec taka corke to nawet bym jej nie zatrzymywal a nawet i wydziedziczyl bo by mi wstyd bylo sie przyznac przed rodzina ze takie cos wychowywalem przez parenascie lat
  • Odpowiedz
gdybym mial miec taka corke to nawet bym jej nie zatrzymywal a nawet i wydziedziczyl bo by mi wstyd bylo sie przyznac przed rodzina ze takie cos wychowywalem przez parenascie lat

@pszczulkapl: No to mam nadzieję, że dzieci mieć nie będziesz. Współczułbym takiego ojca.
  • Odpowiedz
hahaha kvrwa tak jak wykopki przewidziały. Z tym, że przewidywali wyskakanie się na bolcu kolegi nad morzem, a było tarmoszenie bobra :D Jakie to jest przewidywalne

@sikalafou: tzw klasik ( ͡° ͜ʖ ͡°) dlatego już się nie oburzam jak widzę takie komentarze pod wpisami o zaginionych dziewczynach , bo ten schemat powtarza się w 80% przypadków xD jak zaginęła to pomuszcie ale jak się znalazła to
  • Odpowiedz
@deityrain ktoś w komentarzu napisał "groomerka" jeśli jej dziewczyna jest dużo starsza, to nie dziwię się, że nie chcieli puścić córki gdzieś dalej z taką osobą. Mnie chyba też by rodzice nie puścili na jakieś wyjazdy z dużo starsza partnerka, kiedy miałem 16 lat
  • Odpowiedz
Z tym, że przewidywali wyskakanie się na bolcu kolegi nad morzem, a było tarmoszenie bobra

@sikalafou:
i dobrze, że nie była z chadem.
Jeszcze wróciłaby z brzuchem. Po zapłodnieniu przez alfę, jakiś, beciak, ofiara losu, wychowywałby jak swoje ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz