Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +114
Zacznijcie pić w pogodę, jak obecna 3-4l wody dziennie. Badania Narodowego instytutu zdrowia człowieka (PZH) nawet mówią o tym, że statyczny „bystry” Polak pije okolo 1l w szczytach do półtora litra wody dziennie. Plus do tego w perspektywy pracy medyka mając do czynienia z pacjentami co doznali udaru cieplnego to albo odwodniony i dopity jeszcze alkoholem, albo dwie szklanki wody dziennie, a potem „POGOTOWIE! MORDERCZE UPOŁY MNIE ZABIJAJO”. Zabija was głupota i
Minieri +375
No i spełniło się moje życzenie - sobotnia nocka wybitnie spokojna. Trafiły się oczywiście głośne grupy imprezowiczów, ale wszyscy grzeczni i z kulturą, a to w przypadku podpitych grup nie zdarza się zbyt często - zazwyczaj znajduje się chociaż jeden osobnik który próbuje popisać się przed resztą. Często też skracają dystans i mówią do mnie od razu na Ty, co jest ok, ale tylko kiedy brzmi to "mógłbyś to piwo dać z
Intel(R) Core(TM) i7-9850H
64GB RAM
NIVIDIA Quadro T2000
Matryca 4k
Dysk SSD 256GB
#pcmasterrace #komputery #laptopy
@dongio: Niewiele, Quadro nie służą do gier, więc ta karta jest ujowa po prostu.
To jest bardziej sprzęt dla programisty/designera, który tworzy 3D albo montuje filmy.
W GTA 5 średnio na niej ma się 30-45FPS na mixie
Tutaj jest podobna oferta, tylko jak mówię, różnica w rozdzielczości.
https://allegro.pl/oferta/hp-zbook-15-g6-15-6-intel-core-i7-16-512-gb-13204799885?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=test&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_elktrk_komputery_sprzet_pla_pmax&ev_campaign_id=17966335589&gclid=Cj0KCQjw27mhBhC9ARIsAIFsETHSwwmIt9GbKROgTbfyfPK3tnfm0OkNjSZQFzv53GV_RkHabizagrQaAuosEALw_wcB
A tu już 3 razy mniejszą, a główna różnica jaka dostrzega jest starsza wersja quadro oraz rozdzielczość
@dongio:
1. Nowy
2. Produkt wycofany - oznacza, że już dawno nie sprzedawany
Taka cena mogła być 3 lata temu czy
Możesz wystawić na licytacje i jak dostaniesz 2k to będzie dobrze. Może dostaniesz więcej może mniej.
@AhoCorasick:
Serio myslisz ze ktokolwiek kupuje biznesowa poleasingowe laptopy z mysla o grach?
A jak ktoś chce kompa tylko do pracy biurowej to weźmie ultrabooka z Integrą.