Wpis z mikrobloga

#gotujzwykopem
Mircy mam dobry ser feta ( grecki ,a nie jakiś podrabianiec) i chcę z niego zrobić koreczki na imprezę.
Z czym to najlepiej skomponować ?
Myślałem o takim zestawieniu : ogórek świeży (plasterek) + połowa pomidora koktailowego + kostka fety i na górę listek bazylii.

Będzie git ? Czy macie inne , sprawdzone pomysły? (mogą być z wędliną/mięsem ofc.).
  • 7
  • Odpowiedz
  • 0
@Vadzior: Też o tym myślałem ,ale to wygląda tak :
Ja uwielbiam oliwki zielone jak i czarne ,ale kilka osób z tego co wiem to nawet z pizzy oliwki wywala.
Może zrobiłbym pół na pół ,ale też boję się ( i trzęsę xd) ,że będzie to trochę za słone.
  • Odpowiedz
@OlekBB: Ogólnie to trochę śmiechłem, że zastanawiasz się co tam dodać do koreczków i jeszcze pytasz o rady. Takie rzeczy robi się z tego co jest pod ręką. Zrób w kilku wariantach i tyle. Oliwki też możesz użyć pół jak masz np te duże kalamata.
  • Odpowiedz
  • 1
Takie rzeczy robi się z tego co jest pod ręką


@Vadzior: nie , bo wychodzą chvjowe...
wg. mnie nawet tak proste przystawki muszą być choć trochę przemyślane , tak aby smakowały ,a nie były zwykłym zapychaczem.
  • Odpowiedz