Aktywne Wpisy
Mostowiak55 +2
Mostowiak55 +1
#wojna #ukraina #rosja Niestety wszystko na to wskazuje, że wkrótce będziemy świadkami znacznego pogorszenia sił po stronie ukraińskiej.. W tej chwili na front wschodniej Ukrainy są wysyłani świeżo złapani mlodzi poborowi beż doświadczenia i szkolenia, którzy ginął w dużych ilościach.. Z drugiej strony do obwodu Kurskiego wysłano elitarne jednostki ukraińskie, które również powoli wyhamowują się z ofensywa, gdyż Rosją wstawiła tam swoje wsparcie.. Iluzoryczna pezewaga ukraincow
#nieruchomosci
Niech ktoś mądrzejszy ode mnie mi to wytłumaczy.
Poza tym jak 2000 zł to mało, to taki amerykański inwestor z NYC, nie musi przecież kupić jednej kawalerki w Białołęce, może kupić 10, a to już 20k PLN czyli prawie 5k USD w PEWNEJ inwestycji o ZEROWYM ryzyku. Czego nie rozumiem? Amerykanie
@forfiterex: a kto tak powiedział i kiedy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy to jakiś znowu wymysł spadkowiczów, żeby tylko wyśmiać nieruchomości, które są ich celem życiowym XD Wiesz, że na ciuchach masz marżę 50-200% często? Dlaczego wszyscy nie szyją ciuchów? Dlaczego wszyscy nie inwestują na giełdzie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nie jestem spadkowiczem, ja jestem orędownikiem cudownego polskiego wehikułu inwestycyjnego, o którym cały cywilizowany świat nie ma pojęcia i trzeba ich edukować gdzie się zarabia prawdziwe pieniądze (bez ryzyka).
Inwestowanie w nieruchomości w naszym kraju w porównaniu do inwestowania w ETFy jest jak kupowanie samochodu z manualem vs automatem 10 lat temu
Może i niewygodne i trzeba obsługiwać i #!$%@? w korkach, ale przynajmniej masz kontrolę nad samochodem chrum kwik
Tak samo jak teraz to myślenie umarło i ludzie kupują automaty, tak samo za 10 lat w kawalerki będą inwestować