Wpis z mikrobloga

Jak nie macie czym triggerować szurów od Ukropolin, to pokażcie im jak generał Załużny w bluzie z polskim orłem i ukraińskim tryzubem odbiera z rąk żydowskiego rabina pudełko macy i życzenia szczęśliwej Paschy () link #ukraina #heheszki
JPRW - Jak nie macie czym triggerować szurów od Ukropolin, to pokażcie im jak generał...

źródło: FsecXakaUAYnXof

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JPRW: oni się nie zdenerwują tylko jeszcze z dumą napiszą, że mieli rację, że Ukraina jest pod żydowskim butem a ta wojna to ustawka i teatr a Zełeński jest aktorem i gra rolę dla mas.
  • Odpowiedz
@eeehhh: Można być przeciwko antysemickim szurom i jednocześnie krytykować działania Izraela jako państwa wobec Palestyńczyków. Tylko w bardzo prostym rozumku szurojbusa takie rzeczy są nie do ogarnięcia :)
  • Odpowiedz
islamistycznym szajbusom z Palestyny.

@eeehhh: To jest relatywizowanie zbrodni wojennych Izraela. Do tych szajbusów wspierających Palestynę należą rządy zachodniej Europy i spora część Demokratów w USA. Tylko sprzeciw USA i Rosji hamuje rezolucje ONZ i sankcje wobec Izraela.
  • Odpowiedz
Widocznie Załużny ma inne zdanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

@eeehhh: Nie wiem jakie zdanie ma Załużny w tej sprawie, ba nie wiem jakie ma ten rabin. Raczej każdy myślący człowiek bez względu na pochodzenie nie popiera zbrodni wojennych. Zresztą wątpię, żeby Załużny popierał prorosyjski rząd Izraela.
  • Odpowiedz