Aktywne Wpisy
kamil-tika +30
Jak ktos mnie zapyta co jest kwintesencja p0lki to dla mnie ostatnia inba rowerowa jest idealnym tego typu przykladem. W skrocie p0lka jedzie na rowerku nie po sciezce rowerowej tylko po ulicy. Ma w dupie przepisy ruchu drogowego. Liczy sie tylko ona i jej rowerek. Przepisy mowia jasno:
Art. 33. - [Obowiązki kierującego rowerem, motorowerem lub hulajnogą elektryczną] - Prawo o ruchu drogowym.
1. Kierujący rowerem lub hulajnogą elektryczną jest obowiązany korzystać

Mrbimbek +67
Zbrodnie wojenne na froncie i terroryzm, to chleb powszedni świętej Ukrainy.
#ukraina #wojna #rosja
W środku nie było osób postronnych tylko mordercy, podżegacze wojenni.
Rób więcej fikołków.
Już nie płakusiaj, nikt wam palmy pierszeństwa w okrucieństwach na wojnie nie odbierze.
Najbardziej kisnę z tego jak wam pęka żopa że ukraina to terroryści xD
Po tym widać, żeś ruska bladź. Tylko ruska bladź po roku bombardowania cywilnych osiedli jest w stanie się zesrać o terroryzm bo wysadzili jakiegoś karalucha.
Toczka w toczkę takie samo zesranie jak na pikabu i japlakal
@Vixay: Nie, on nie brał udziału w walkach, poza tym Ukraińcy masowo się ładowali do bloków i stamtąd prowadzili ostrzał. Trudno oczekiwać, że nie poleci tam pocisk w ramach podziękowania.
To jest zbrodnia używać infrastruktury cywilnej w ten sposób.
Jest to udokumentowane, Ukry mają zdrowie i majątek cywili w du... żym poważaniu.
https://www.amnesty.org/en/latest/news/2022/08/ukraine-ukrainian-fighting-tactics-endanger-civilians/
Oj kacapki kacapki.
Reasumując, obojętnie kto to był i kto go wysadził, dopóki trwa
Przecież zamach odbył się na Rosyjskiej ziemi. Rosja jest przecież zbyt potężna, by Ukraińcy na ich ziemi mogli robić takie rzeczy, więc to nie oni. To musieli być Rosjanie.
Czyli można #!$%@?ć po moskwie, bo kacapskie karaluchy stawiają wyrzutnie na dachach, ok, przyjąłem i przekażę załużnemu.