Aktywne Wpisy
eisil +52
Gniję już na tym neecie ehhh
Potrzebuję ludzi. Potrzebuję akceptacji, serdeczności, chwytającej rozmowy, sympatii, uczuć wyższych. Brakuję mi tego, chciałbym tego zaznawać.
Tylko cóż...
Chłop jest bezrobotny, a ludzie takimi gardzą, bo sami muszą #!$%@?ć i dążą do czegoś, często muszą sami się utrzymać, więc mają ból dupy jeśli ty nie robisz tego samego, a pytanie "czym się zajmujesz", to pytanie bazowe. Ja nie mam na nie odpowiedzi, bo zajmuję się niczym,
Potrzebuję ludzi. Potrzebuję akceptacji, serdeczności, chwytającej rozmowy, sympatii, uczuć wyższych. Brakuję mi tego, chciałbym tego zaznawać.
Tylko cóż...
Chłop jest bezrobotny, a ludzie takimi gardzą, bo sami muszą #!$%@?ć i dążą do czegoś, często muszą sami się utrzymać, więc mają ból dupy jeśli ty nie robisz tego samego, a pytanie "czym się zajmujesz", to pytanie bazowe. Ja nie mam na nie odpowiedzi, bo zajmuję się niczym,
Wanzey +62
Eh chciałem być jak @qew12 i zapytałem ją czy chce iść ze mną na barbie i do kawiarni i odpisała nie dziękuję i kropka na końcu (╯︵╰,) It's over dla chłopa i serce boli (╥﹏╥) Szaleństwo nadchodzi i całkowite odcięcie od świata i zanurzenie się w krainie swojej fantazji, świecie idealnym ( ͡° ʖ̯ ͡°) Every step I take, every
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link