Aktywne Wpisy
OCIEBATON +405
masternodeBTC +333
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@deityrain z jakiego powodu i jak ona się objawia?
@baton967 u mnie mówili go samo xD nie słuchaj ich. nie każdy lubi kontakty z ludźmi
@Floyt eh its over dla geja. próbowałeś szukać wśród radykalnych prawaków? ( ͡º ͜ʖ͡º) @JaNieGej nie mam kolego serio
@chwilowypaczelok: Jeszcze aż tak zdesperowany nie jestem, ale paru ultra-sebkom powiedziałem na wódce że jestem gejem, i zaczeli mi opowiadać o swoich fantazjach biseksualnych. Więc może to nowy obszar który powinienem zacząć eksplorować, tylko nie mam dość koszulek patriotycznych xD
@baton967 no ale jak to się objawia?
@baton967 jak grasz w Lola to tam możemy pogadać to pocwiczysz ( ͡º ͜ʖ͡º)
@chwilowypaczelok: Tak - w sytuacji gdy największy sukces osiąga z reguły starszy od samicy mężczyzna z wyraźnymi cechami androgenicznymi wyglądanie jak dziecko i nie w pełni rozwinięty samiec to zaleta xD
Kobiety dokonują błędu projekcji i całkowitego pomieszania zalet płciowych- dla mężczyzny młody wygląd to wada bo sugeruje słabość i niskie zasoby (wiek koreluje z majątkiem u mężczyzn), a nie zaleta. Dla kobiety