Co dziennie dzwonią do mnie i do żony konsultanci z Orange że by wcisnąć jakiś pakiet. Czasem jest to raz czasem dwa razy dziennie, czasem nawet piec razy. Dzieje się tak od 2 tygodni. Czy już stalking? Co mogę z tym zrobić?
Najgorsze jest to, dzwonią z różnych numerów. próbowałem nie odbierać, wyklinałem, prosiłem żeby wykreślili z bazy itp. nic nie działa, są wyjątkowo zjadliwi i bezczelni.
@wilk132 Jeżeli posiadasz numer w naszej sieci możesz odznaczyć zgodę na kontaktu marketingowe przez Orange Online (zakładka podsumowanie a następnie moje zgody). Jak nie masz numeru w Orange to prześlij dane i numery z jakich się z Tobą kontaktują konsultanci przez pomoc.orange.pl Zgłosimy usunięcie numerów z bazy.
@OrangeEkspert: Sprawdzałem w Orange Online i mam odznaczoną zgodę na kontakt marketingowy od początku. Mimo to telefony wciąż się powtarzają. Niestety za każdym razem dzwonią z innego numeru. Czy Orange nie rozumie, ze takim natręctwem zrazili do siebie klienta na całe życie?
Najgorsze jest to, dzwonią z różnych numerów. próbowałem nie odbierać, wyklinałem, prosiłem żeby wykreślili z bazy itp. nic nie działa, są wyjątkowo zjadliwi i bezczelni.
#orange #telefoniakomorkowa #stalking #stalkujo #natretniludzie #pytanie