Wpis z mikrobloga

#loveisland
Problemem Oli niestety jest to, ze to nie jest program dla niej. Jest fajna jako kumpelka czy siostra. Kolejny sezon, w ktorym bierze udzial i znowu nikomu sie nie podoba. Ona moze jest fajna, moze jest inteligentna, moze jest wygadana - temu wszystkiemu nie przecze. Problem w tym, ze ona jest.... no coz, brzydka. Nienachalnej urody. Schemat jest zawsze ten sam - ktos wchodzi, ona sie ciagle interesuje, lvl desperacji widac i slychac, wiec facet sie łapie na to, bo chce miec bezpieczna przystan. I dopiero juz jak jest z nia w parze i wie, ze nie odpadnie, to wtedy rozglada sie na serio juz za docelową partnerką. A Ola zostaje na lodzie po raz kolejny. Ten program nie jest dla niej. Powinna predzej sprobowac w Hotelu paradajs albo tru law, bo tutaj, gdzie wyglad fizyczny jest najwazniejszy (bo jest :P) nigdy nie bedzie miala szans.
Niestety.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Scarlatti: kurcze, naprawde waszym zdaniem jest brzydka? Ja wlasnie mam taki mindfuck,bo moim zdaniem ma super figure, ladna buzie, tylko wlasnie ten charakter jest jej słabą stroną
  • Odpowiedz
  • 3
@miss_en: ja, jako tez brzydka d--a moge mowie, ze jak dla mnie to ona jest tragiczna. Przed poprawkami jeszcze jakos wygladala, jak taka normalna karynka, mila, sympatyczna itd. Jak zaczela majstrowac z twarza, to teraz czasem mam takie wrazenie, ze bez makijazu, albo z lekkim wyglada jak czaszka, szczegolnie przy ustach. Do tego dochodza te tragiczne zmarszczki pod oczami, ktore dodaja jej lat i sporo odbieraja.
A co do charakteru
  • Odpowiedz
@holsabobsa95 @miss_en @Scarlatti Mi się jednak wydaje, że jej największym problemem jest jej dominujący charakter i to, że jest trochę wulgarna. Wygląd, cóż, to chyba kwestia upodobań, bo mi się podoba, tak samo uważam, że Beata jest przepiękna a jak zapytałam na tagu to nikomu się nie podoba. Mi się za to Julka nie podobała wizualnie, a wszyscy mówią że piękna ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Scarlatti: daj spokoj. Przeciez to widac ze ona nie szuka kolesia. Widac ewidetnie, ze ona czasami sie smieje z tych afer, ktore tam sie tam dzieja. Widac, ze ona tez afery generuje. Ona tam jest by robic show i robi to idealnie. Ludzie tego chcieli wiec weszla.
  • Odpowiedz