Wpis z mikrobloga

Jest ktoś chętny na wyjazd do Turynu na finał LM? Biletów jeszcze (chyba) nie ma, w zeszłym roku pojawiły się od razu po zakończeniu półfinałów i kosztowały €70 za najlepsze miejsca.

#siatkowka
  • 9
@bondziorno: @vasos I w sumie nie byłoby to głupie rozwiązanie, bo jak nie bedzie żadnej włoskiej drużyny w finale, to trybuny w Turynie pewnie będą puste.
W sumie pojechałbym na finał, niezależnie od tego gdzie będzie się odbywał. No tylko że takie Katowice czy Gliwice są moim zdaniem mniej atrakcyjne niż Turyn ( ͡º ͜ʖ͡º)
@groman43: jest taka plotka rzucona i chodzi o Katowice. Byłoby to o tyle spoko, że u nas frekwencja byłaby bardzo okej nawet u kobiet, a tam z tego co widzę to szykuje się finał turecki.
@groman43: ja mam taki problem że z Warszawy jest daleko do Katowic, a żeby przekonać dziewczynę na city trip do Katowic to bardzo ciężka sprawa xD Do Krakowa, Łodzi czy Gdańska byłoby łatwiej
@groman43: nie no, ale jak tak pomyślałem to jeśli są już bilety to nie ma szans na zmianę miejsca finału. CEV jest czasami niepoważne, ale raczej by do takiego czegoś nie dopuścili jak niepotrzebne zamieszanie. Niech się Turyn martwi i mam nadzieje, że będzie polski jak w 2018
@groman43: haha
w zakładce super finals na stronie CEV jest strona o finałach, ale tych z Lublany rok temu. Niezły zapłon ma ta strona. Był jedynie artykuł potwierdzający finały w Turynie także to już było oficjalnie, ale w tym artykule nic o biletach.