Wpis z mikrobloga

Na tagu były 2 wpisy traktujące o tym jak się Ukraińcy w Polsce zachowują, patrze ponownie i magicznie zniknęły, a nie było tam przeklęństw nawet.
Standardowo było: Pomagałem Ukrainie, blablabla nazwiecie mnie onucą, źli ukraińcy w tramwaju/autobusie.
W tym ostatnim było, że gość 10 latków z Ukrainy spotkał w tramwaju czy tam autobusie, którzy głośno gadali po ukraińsku (no shit w tych historyjkach ZAWSZE głośno gadają xD), a kiedy wyszli to jeden z nich piłką rzucił w okno tramwaju i typ stwierdził, że nei widział czegoś takiego przez 30 lat jak mieszka w Polsce. xDDD

Chyba się ktoś tam w centrali połapał, że to brzmiało tak absurdalnie, że aż zdecydowali się usunąć. Beka i podobno nie ma na wykopie trolli. xD

• 1
@BayzedMan: Ja to widzę jak to ciągłe #!$%@? o głośnych Ukraińcach działa na mnie pokrętnie.

Jechałem PKSem jakieś 2.5h i tak:
- siedziało dwóch kolesi prawie obok mnie i na głośno jakieś pierdy w komórkach oglądali. jeden chyba film, a drugi to laski na tiktoku głównie i myślę - no nic tylko wkońcu im powiem, że przez nich do wszytkich Ukraińców ludzie mają pretensje.
- z tyłu zaś jechała rodzinka gdzie