Aktywne Wpisy

PoItergeist +420
Hej, nie wiem ile o tej porze jest aktywnych osób na tagu. Bylibyście zainteresowani kompilacją wszystkich
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna

bylembordo +10
Łaska wykopu to naprawde na pstrym koniu jezdzi - przed wojna krolowal na tagu #ukraina wpis z gabka i 40 milionami bakterii oraz wpis o tym jak sasha koloru czerwonego nie podumal. Po wybuchu wojny ukrainoentuzjazm i kazda, doslownie kazda proba odrebnego zdania byla od raza kwitowana „ruska onuca”. Teraz wahadelko zaczyna sie znowu wychylac w przeciwnym kierunku. Umiaru!!!
#przemyslenia #wojna
#przemyslenia #wojna

Dopiero po paru miesiącach taka osoba ma już odpowiednią wiedzę jak dobrze wykonać pracę, a wtedy leci gdzie indziej pracować za lepszy hajs :)
Także
Co prawda nie jestem na kierowniczym stanowisku ale na 300 cv #!$%@? jest aplikacji ktore od razu ida do śmieci - bralem udzial w rekrutacjach i widzialem jak hry i menago to sortuja.
Jak ktoś ma minimalna estetyke, pokazuje swoj proces projektowy (a nie gówno shoty z dribla) i jeszcze ma
Ok - tylko jaki proces projektowy może mieć ktoś, kto nigdy nie pracował komercyjnie? Te pokazane kejsy to najczęściej wymyślone, idealne historyjki redesignu Instagrama, w dodatku napisane w oparciu o jakieś szablony. Nie mają doświadczenia w zrozumieniu realnych wymagań biznesowych, obsługi złożonych interakcji wpływających na 10 innych miejsc w systemie, do tego użeranie się ze stakeholderami, wieczne zmiany koncepcji, dyskusje z devami, zrozumienie całego cyklu tworzenia softu itd. Dlatego juniorom
Co do strony to mój punkt widzenia jest taki: pokazujesz jak projektujesz swoja marke osobista, że potrafisz postawic to co zaprojektowales w prawdziwym życiu (jak zaufac osobie, która mówi devom jak maja ustawiać piksele gdy sama nie ma w tym żadnego doświadczenia), no i tu tez mozna sprawdzic podejscie do
No chyba ze masz dostep do rynku USA bo tam mieszkasz to na luzie xD
Jak jestes grafikiem, to juz masz duzy plus. Znasz sie na kolorach, umiesz pracowac w swoim zawodzie. Masz latwiej niz ktos kto nie ma ma nic wspolnego z designem
Czemu muszę mieszkać w USA żeby dostać z tego kraju pracę zdalną? Co masz na myśli poprzez "dostęp do rynku"? Ang mam płynny
Niby tak, ale w sumie łatwo mieć też ten dryg chyba. Czy Twoja
No jako junior chciałbyś zarabiać 20k brutto? XD Za 3-4k PLN netto masa ludzi się znajdzie od ręki. Ba, za darmo setki ludzi by się znalazło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do USA, nikt nie przyjmie juniora do zdalnej roboty do stanów ( ͡° ͜ʖ ͡°). Masa programistów z masą expa w PL nie umie znaleźć kontraktu z USA czy innej