Aktywne Wpisy

kleboldswaifu +19
#zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu #venusska #venusbdg #kleboldswaifu
Jak już wstawiacie zdjęcia pod postami o mnie, to wstawiajcie jakieś aktualniejsze, a nie sprzed 3-4 lat albo jakieś zakłamujące rzeczywistość przeróbki. xD Nie wiem, czy niektórzy tutaj nie wiedzą, że wygląd zmienia się zarówno podczas czynnego uzależnienia, jak i po jego zwalczeniu. Tak jak pisałam na głównym koncie w 2021 - "na tagach o mnie piszecie takie bzdury, a wystarczy grzecznie zapytać się u źródła''. Liczba spekulacji
Jak już wstawiacie zdjęcia pod postami o mnie, to wstawiajcie jakieś aktualniejsze, a nie sprzed 3-4 lat albo jakieś zakłamujące rzeczywistość przeróbki. xD Nie wiem, czy niektórzy tutaj nie wiedzą, że wygląd zmienia się zarówno podczas czynnego uzależnienia, jak i po jego zwalczeniu. Tak jak pisałam na głównym koncie w 2021 - "na tagach o mnie piszecie takie bzdury, a wystarczy grzecznie zapytać się u źródła''. Liczba spekulacji

cinu4 +119
Jak tam neuropki? Sianie propagandy antykonfederackiej przynosi oczekiwane efekty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #neuropa #bekazlewactwa #4konserwy
#konfederacja #neuropa #bekazlewactwa #4konserwy

Co z tym zrobić?
#sony #playstation #playstation5 #ps5 #kiciochpyta #gry #pytaniedoeksperta
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Przez to lewa się nie kreci a prawą trzyma nakładka.
Właśnie się dowiedziałem o ich istnieniu.
To się na te gumy zakłada czy zamiast nich?
Jakiś konkretny model polecisz? Bo widzę, ze trochę ich jest, a opinie różne.
Dzięki. Chyba zrobię tak samo.
W komentarzach powyżej tylko wymień wymień.
Jak zobaczylem, jak wyglada wymiana to mnie #!$%@? strzelił - przecież całego pada trzeba rozebrać.
Jeszcze zastanawiam się czy do eurortv nie zanieść w ramach gwarancji, bo to dopiero 1,5 roku (wiem Sony daje rok, ale eurortv musi 2 lata chyba)