Aktywne Wpisy

Mam tak cholerną życiową rozterkę, że aż postanowiłem przyjść z tym na Wykop xD.
Otóż z różową zastanawiamy się nad budową domu. Dostaliśmy w spadku dużą działkę na wsi, 15 minut do miasta, więc fajnie. Teść budowlaniec, także dom ogarnęlibyśmy gospodarczo. Liczymy jakieś 450k PLN do wprowadzenia, mega prosty dom 110m.
NO ALE... z drugiej strony mamy też mieszkanie 70m w mieście, opłat ponosimy okrągłe 0 xD (long story short - jesteśmy
Otóż z różową zastanawiamy się nad budową domu. Dostaliśmy w spadku dużą działkę na wsi, 15 minut do miasta, więc fajnie. Teść budowlaniec, także dom ogarnęlibyśmy gospodarczo. Liczymy jakieś 450k PLN do wprowadzenia, mega prosty dom 110m.
NO ALE... z drugiej strony mamy też mieszkanie 70m w mieście, opłat ponosimy okrągłe 0 xD (long story short - jesteśmy

RandomNetUser +39

#polityka #holownia #lewica #psl #kukiz #psl #korwin #bekazkuca #kukiz
#po #polska #polityka #sondaz #konfederacja #po #wybory #neuropa #4konserwy
#pochowacpodprogiem
#sondaz
zgadza się 11% na konfe to tragedia, i pokazuje to jak bardzo są głupie głosując na partię w której są traktowane jak służące xD
hahaha xD jesteś tak ograniczony że szkoda słów, to że nie głosuje na konfe w twoim kucowym mniemaniu jestem lewakiem?
I powiedz mi co wyborcy konfy robią w magazynach na tym tfu zlewaczłym zachodzie a nie w Rosji xD?
Dobra byku trollujesz nie doceniłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo nie można być aż tak zaślepionym jakąkolwiek partią polityczną.
Więc albo trollujesz albo zatwardziały elektorat.
czyli lewak.
czyli 500+ to prawicowy program?
ale jednak ekonomiczny
Zgadzam się, tak samo jak PiS.