Aktywne Wpisy

Ataxia +745

hasek34 +16
#slub #wesele #logikarozowychpaskow #zwiazki
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻

Aktualizacja regulaminu r/Polska: O co tu chodzi?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Julius_90: odcięli Ci dostęp do Internetu?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Psi_gwizdek
lewaki już sobie rezerwaty zakładają.
Pisanie o księżach dobre, ale o LPG to już mowa nienawiści
Ciśnięcie po konfederacji, katolikach, heteroseksualnych białych mężczyznach jest git i jest na co dzień.
Pociśnięcie po lewactwie, homo komando i kobietach, np. "woman ☕" - mowa nienawiści, ban.
I teraz ten regulamin usprawiedliwiający ich hipokryzje.
@Nighthuntero: To nie jest nowy koncept naprawdę. Polacy byli grupą zmarginalizowaną podczas zaborów czy podczas okupacji polski przez rzesze/zsrr. W ich regulamin mam wywalone, ale wyśmiewanie tego konceptu to jest dosłownie plucie przodkom w morde xd
W sensie możesz obrażać jednych, ale drudzy są lepsi i z nich nawet nie możesz zażartować. Józio Goebbels byłby dumny, że owoce jego pracy funkcjonują prawie 100 lat po upadku nazistowskiej propagandy.
Kiedyś chorych psychicznie ludzi leczyło się w szpitalach psychiatrycznych, a teraz to są celebryci i osoby promowane przez media. Głupota zawsze w cenie, a teraz i w modzie.
1. Atakuje wyśmiewanie konceptu.
2. To, że ktoś nie jest wywożony na sybir nie znaczy, że nie jest zmarginalizowany, są do tego stopnie, tak samo jak są różne przestępstwa. Kradzież to przestępstwo. Zabicie czlowieka to też przestępstwo.
Wiem dlaczego ludzie sobie to robią czytając to gówno, bo sam czytam wykop. Po prostu ja i oni jesteśmy przekonani, że "nasze forum" jest lepsze.
Płeć, kolor skóry, wyznanie, niepełnosprawność, jeszcze orientację seksualną. Tyle i aż tyle, a poniżej jakieś wykluczenia ktoś sobie wymyślił.
Przy dyskryminacji nie ma wykluczeń, nie można dyskryminować lub też obrażać jakiejś grupy bo stanowi "większość". Idąc takim tokiem myślenia jako blondyn mogę obrażać ludzi z brązowymi lub czarnymi włosami, ale rudych już nie. Jako mężczyzna mogę obrażać kobiety. Jako osoba niewierząca mogę obrażać chrześcijan, muzułmanów
Lewacka patologia w pełnej krasie, mają grupy do smyrania się po jajcach i tworzenia wyimaginowanych tęczusiowych problemów XD. Na szczęście tutaj jest lepiej.