Aktywne Wpisy

Xaynna +9
Ostatnio coraz częściej zaglądam tutaj jako przyszły psycholog, ponieważ sądzę że od społeczności "przegryw" możemy się sporo nauczyć.
Ale tez widzę w tej społeczności wiele toksyczności która wcale potrzebna nie jest. Rozumiem w pełni jak frustrujący może być świat ale wystarczy porzucić maskę nienawiści i spróbować szukać pozytywów.
Tak samo rozumiem jak frustrujące może być znalezienie bratniej duszy w tym świecie ale naprawdę, uwierzcie że może to być także bardzo proste. Wystarczy
Ale tez widzę w tej społeczności wiele toksyczności która wcale potrzebna nie jest. Rozumiem w pełni jak frustrujący może być świat ale wystarczy porzucić maskę nienawiści i spróbować szukać pozytywów.
Tak samo rozumiem jak frustrujące może być znalezienie bratniej duszy w tym świecie ale naprawdę, uwierzcie że może to być także bardzo proste. Wystarczy

bizzi0801 +53
xDDD
mama pamiętasz tego sebe?
jakiego?
no tego ze skarpy co tu u nas mieszkał i łeb do farby wsadzał
no jo co z nim?
chce nas zniszczyc
#danielmagical #patostreamy
mama pamiętasz tego sebe?
jakiego?
no tego ze skarpy co tu u nas mieszkał i łeb do farby wsadzał
no jo co z nim?
chce nas zniszczyc
#danielmagical #patostreamy

Dopiero ogarniam dodawanie wpisów na tym tagu, więc zaległy wpis z weekendu.
Delikatne gravelowanie po asfalcie i kamulcach to był chrzest roweru polskiej produkcji - Bitter Bikes.
Jeszcze nie wiem co sądzę o rowerze, bo mój poprzedni rower to ośmioletni letni Trek One 1.1, więc jakościowo i wagowo jest przepaść.
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
Jeszcze trzeba velominati ogarnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jagodowy_krol: Poczytam o tym :-)
PS. OK doczytałem w poście xD