Aktywne Wpisy

thruster +176
Nagana w #pracbaza
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski

Kalorek +459
@LetticeDeVries: poproś sąsiadów o wsparcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pilot1123: wtedy złodziej się domyśli, bo to na pewno któryś z sąsiadów, i nie będzie miał niespodzianki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Już wcześniej się zastanawiałam co zrobić, ale nawet jakbym kupiła kamerkę do drzwi to co z tego, że zobaczę mordę złodzieja? Na policję z tym nie pójdę, mimo że stratna jestem przez
@LetticeDeVries: a co, moje? Złapać torbę z żarciem, #!$%@?ć laksigenu, wystawić za drzwi i czekać.
@LetticeDeVries: możesz dołączyć jego parszywy ryj do kartki z obelgami na tablicy ogłoszeń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@spoko_spoko_na_chillku: tak, będę czatować pod drzwiami całą noc z telefonem w ręce xD
@IntruderXXD: nad kamerką się faktycznie zastanawiam, ale zniechęca mnie to, że straconego jedzenia i tak nie odzyskam :/
@LetticeDeVries: Strzykawką