motocykl jest unieruchomiony, ze wzgledu na awarie immobilisera. natchnielo mnie jednak zeby zrobic porzadna akcje serwisowa, bo ani nie jezdzi ani nie hamowal. pelne przygotowanie do sezonu + delikatna kosmetyka, choc najpierw podstawowe mechaniczne tematy. do wiosny zloze to do kupy
@chorinek: Obserwuję :) ja myślałem czy by sobie skuterka nie ogarnąć pod STUNT ale trochę pedalstwo. Nie zdązyłem z prawkiem na A i teraz musze czekać do 24 :/ w listopadzie 2012 skonczylem kurs na A i po tygodniu przestali egzaminować a od 19 stycznia weszly nowe przepisy i lipa 1100 w plecy.
drogi pamietniczku,
dzis nie zrobilem prawie nic. wlozylem przednie lagi na swoje miejsce, po czym zawinalem gorna polke do domu do malowania.
wyczyscilem z brudu i oleju tarcze hamulcowe czyscikiem Molykote, ktory sprawdzil sie wysmienicie.
jestem zmuszony wyrzezbic klucz do kontry na wahaczu, bo nie jestem w stanie w zaden sposob rozkuc lancucha chalupniczymi metodami.
motocykl jest unieruchomiony, ze wzgledu na awarie immobilisera. natchnielo mnie jednak zeby zrobic porzadna akcje serwisowa, bo ani nie jezdzi ani nie hamowal. pelne przygotowanie do sezonu + delikatna kosmetyka, choc najpierw podstawowe mechaniczne tematy. do wiosny zloze to do kupy