Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty #dogecoin #mining

Drogie Mirki...

Od kilku dni zmagam się ze swoją nową koparką, nikt nie chce/nie może/nie umie/nie potrafi mi pomóc. Jak zadaje pytanie ma mirko to czasem padną jakieś rady ale jak się kur#a jest noobem i po drodze coś wyskoczy to człowiek stoi i nie wie co dalej zrobić.

Dlatego z całego serca pragnę komuś zapłacić za skonfigurowanie mi koparki, nie w dogach czy btc ale w polskich złotych.

Daję 150 zł za ustawienie kopareczki (3x radeon r9 290), każda karta żeby chodziła po te 800 khs.

Przelew insta, czyli kopareczka ustawiona = kasa na koncie za 10 minut.

Ustawiamy przez program team viever. Zainteresowanych zapraszam na priv po dane do logowania.
  • 29
  • Odpowiedz
@mesjasz22: bo asus dc jest na autorskim pcb. Co za tym idzie może mieć autorski bios, który ma inne timingi pamięci / inne pamięci ogólnie przez co jest slabszy.

@lukasz728

Zarzuć danymi na priv.
  • Odpowiedz
@lukasz728: Sprawdz to. U mnie 2x290 Gigabyte ida na 887-890.

-g 1 -w 512 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 24550 -I 20 --temp-target 85 --temp-overheat 90 --temp-cutoff 95 --auto-fan --gpu-fan 20-85 --gpu-engine 1000 --gpu-memclock 1500 --gpu-powertune 20
  • Odpowiedz
@krzemas: Mam Gigabyte r9 270x. Ustawienia testowałem rożne polecane, obecnie --shaders 1280 -w 256 -g 1 --thread-concurrency 8192 --remove-disabled --no-submit-stale --temp-cutoff 75
  • Odpowiedz