Aktywne Wpisy
belv +97
Ma ktoś podobnie jak ja, że nie pamięta nic z matury? xD Nie mogę sobie przypomnieć nawet tematu wypracowania z polskiego, a pisałem ją całkiem niedawno, 7 lat temu.
#matura
#matura
HausHagenbeck +78
Dla tych co chcą uzyskać dostęp do mikrobloga+ i mieć za darmo arkusz maturalny to musicie w komentarzu napisać kod poniżej:
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
Świadomi użytkownicy którzy nigdy nie dadzą się nabić w butelkę.
#ukraina #rosja #ruskieonuce #onucowewpisy #wojna #russkietrolle #bekazpodludzi #wagnerowcy
Źródło #historiarealna jednak wykop nie chce tego tu wypluć w dodanych filmach prosto z YouTube więc przerzuciłem urywek. Link do całego odcinka:
https://m.youtube.com/watch?v=vp3y8DwouJI
Że Girkin robi przedstawienie, a jego wypowiedzi mają budować pozycję w Rosji kucharzowi Putina. Nie mają nic wspólnego z realiami. Girkin to piesek Progozyna.
@Aquamen: prigożyn to taki sam klaun jak girkin. Przydupas putina. Przy czym Girkin ma tam jakieś doświadczenie wojskowe i był wtyką do robienia przewrotu na Ukrainie w 2014. Obecnie obydwaj są tylko od robienia teatrzyku na cele propagandowe, 0 realnej władzy. Jak się któryś realnie wychyli to wypadnie z okna.
Który buduje sobie pozycję na poniżaniu ruskiego MON, płaci bądź obiecał wpływy w przyszłości Girkinowi by w swoich materiałach to robił. Tyle.
Może nie wspaniale ale obraz który przedstawia Girkin jest napompowany wagnerowską propagandą. To już nie przeszkadza prawda?
Drobna różnica między służbami a prywatną armią liczącą do 50 000 ludzi. Szukasz argumentów na siłę. Posłuchaj sobie lepiej Girkina.
to nie jest jego armia. To jest po prostu robienie wojska po taniości na lewo przez FR. Decyduje Putin i jego klika. Prigożyn nie ma realnej władzy. Obejrzyj jeszcze raz ten wywiad.
Nie jestem w sumie zaskoczony bo masz kilkanaście lat. Tam nie ma żadnego "pocisku" zwyczajnie nie zrozumiałeś wpisu i napisałeś komentarz by zebrać plusy od podobnych do ciebie. Użytkownik który nie da się nabić w butelkę.
Oczywiście, że bredzisz, jest o tym w całym materiale. Mówi o tym gość. Jedyny wpływ jaki ma w tej chwili Putin na Prigiżyna to dawkowanie mu amunicji.
Jak mniemam nie oglądałeś całości materiału?
EDIT: w sumie to bez odbioru, zapomniałem że z takimi jak ty się nie dyskutuje bo nie ma o czym. bywaj, o oświecony :D