Aktywne Wpisy

Graner +104
0:05:00 Pierwsza i ostatnia lista tygodniowa w tym miesiącu i ogólnie na ten czas.
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
yavad 0
Cześć, dzisiaj próbowano ukraść mój rower z bloku z klatki. Żona usłyszała hałas, otworzyła drzwi i złodziej uciekł. Co należy zrobić w takiej sytuacji w przyszłości? Co można zrobić takiemu osobnikowi? Wyskoczyć z kamerą? Czy czekać aż ukradnie i zgłosić na policję, aby umorzyli sprawę?
#rower #krakow #policja #kiciochpyta #prawo
#rower #krakow #policja #kiciochpyta #prawo
Każdy mężczyzna na poziomie przyzna mi tutaj rację
#seks #zwiazki #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #redpill
Do tego dochodzi kompatybilność, co jeśli się okaże że ją po prostu boli każdy stosunek bo jest za ciasna? Zdazylo mi sie to już ze trzy razy że musieliśmy przestać się spotykać bo ją każdy stosunek bolał
Tak jak Ty skakać na kutandze to pewnie żadna inna nie umie, ale z drugiej strony czy każdy tego oczekuje od partnerki? Zresztą sama ciągle skaczesz na tej samej kutandze, sama dobrze wiesz że można się nauczyć tego i owego bez ciągłego zmieniania partnera ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pierwszy raz jest przeruchany, to nie jest jakies magiczne miłosne przeżycie. Często oczekiwania mijają się z rzeczywistością, a po co takie niepewności wkładać do relacji na której nam zależy.
No i spoko jest wiedzieć jak to jest uprawiac seks z kims innym, żeby mieć porównanie XD
Już nie chcę podawać dokładnej liczby, bo ktoś się może obrazić, ale jak z kilkoma facetami babie nie wyszło, to może oznaczać redflag, że to z babą coś jest nie tak i faceci po prostu jak to zauważą to uciekają od niej. Albo również baba może mieć pecha :ppp