Wpis z mikrobloga

@gustawny: Nie prowokuje - przynajmniej nie taki miałem zamysł. Obserwowałem te tagi licząc na ciekawą dyskusję z ciekawymi argumentami ale jak po kilkunastu dniach nie zobaczyłem żadnej wartościowej dyskusji prowadzonej na argumenty to się po prostu załamałem. Każda próba polemizowania z twierdzeniami JKM kończyła się wyzyskami. A najbardziej przykre jest to, że debile od wyzwisk zyskują największy poklask i to czasami od ludzi których uważałem za ogarniętych.
  • Odpowiedz
@programista_abc2: i tak Korwin nawet jeśli mówi coś mądrego zaraz pomiesza to z Hitlerem obozami koncentracyjnymi i tak naprawdę zagłosują na niego tyko osoby poniżej 20 roku życia. Z tą retoryką niech sie cieszy że ma to legendarne 5%. Popieram go ale co z tego jak wiem że zaraz sie jakoś skompromituje w oczach starszych ludzi.
  • Odpowiedz
@h3lloya: Akurat Ty jesteś jednym z największych pieniaczy jakich kojarzę i z Tobą na pewno nie chciałbym, dyskutować. Teraz czekam, aż nazwiesz mnie lewakiem jak to masz w zwyczaju robić gdy ktoś się z Tobą nie zgadza ;-)
  • Odpowiedz