Aktywne Wpisy

jmuhha +22
Koleżanka stwierdziła, że jak ubieram się w Pepco to jestem dla niej biedaczką ( ಠ_ಠ) pomimo, że łapie tam oryginalne koszulki Pepco za 15 zl
Co o tym myślicie?
Co o tym myślicie?

Osoba ubierająca się w pepco
- Jest biedaczką 20.0% (619)
- Sklep jak sklep 80.0% (2481)
MokryWloch92 +8
jak wyjść z #przegryw z taką m0rdą jak moja? nie ma już dla mnie nadzieji #pokazmorde #logikarozowychpaskow

#eurowizja #eurowizja2023 #niepopularnaopinia
@bialyodkurzacz: nie może być niezależne od TVP bo zdaje się, że to TVP wysyła uczestników.
Mogliby nawet nie robić żadnych oficjalnych preselekcji, tylko sami kogoś wysłać. I to uważam, że byłoby lepsze niż ta kpina z fejkowym głosowaniem, które nic nie wniosło.
Cleo i ta żenująca szopka nie była lepsza od także #!$%@? Blanki. xd
Mieliśmy opcje na wysłanie intrygującej propozycji ale
Ja nie przepadam nigdy za polskimi występami i nie głosuję na Polskę (bo mogłabym z zagranicy), bo nawet jak trafi się piosenka w miarę spoko, to występ to totalny paździerz. Krystian dobrze zaśpiewał to mu dowalili jakieś tandetne efekty i tancerki,
Zgadzam się
Zawsze śmieszą mnie te efekty w polskich występach
@bialyodkurzacz: To chyba nie oglądasz Eurowizji żeby tak twierdzić. Co roku są ballady, które zazwyczaj są bardzo wysoko ocenianie przez Jury - ponieważ Jury ma wytyczne oceniania które uwzględniają aspekty techniczne i zazwyczaj ballady są technicznie trudniejsze i lepiej wykonane.
Właściwie na ostatnie ~10 konkursów jest 50/50 ballad z żywszymi wykonaniami wśród zwyciezców:
2019 - Holandia
2017 - Portugalia
2016 - Ukraina
2014 - Austria
2011 -
@Mirkosoft: EBU zamiast dać bana dla Polski tak na kilka konkursów, woli artystów karać. Serio River smęt, no dobra smęty tam idą z dobrym wynikiem. Jak MAMA SC wejdzie do
EBU nie mogło za to wykluczyć oszustów. Nie mieli niepodważalnych dowodów na oszustwo. Po prostu statystycznie było to nierealne żeby były takie wyniki, na tej podstawie to wykryto. Więc przy zbyt ostrych konsekwencjach te kraje by robiły aferę, a tak każdy zaakceptował lekką karę, wszyscy mają z tego lekcję