Aktywne Wpisy
ogolnie to zabawna historia, z ktorej mozna sporo wyciagnac, stwierdzilem, ze skoro wszystko stracilem, pewnie nie wroce do starych zajec tak szybko, wiec zdecydowalem ze napisze o tym ksiazke o gang stalkingu, bedzie duzo o klamstwie, metodach manipulacji, epidmii narcyzmu, naiwnosci, moralnosci, roli religii, o grach("ze powoduja agresje?" yy nie, o pozytywnym wplywie gier mmorpg na mezczyzn zmagajacych sie z depresja), i wiele innych moze cos wrzuce tu jak zdaze.
niektore motywy
niektore motywy
sieporobilo +511
Ciekawy wątek.
Wg. AMuS:
Red Bull już na Baku przywiezie duże poprawki. W Redbullu nie śpią i dalej pracują by zwiększać przewagę.
Aston Martin RB18... Tzn Am23 szybko osiągnął poziom RB18 w tunelu i w Astonie byli zdziwieni, myśleli że to jakiś błąd xd AM23 jest lepszy niż swój pierwowzór a różnica pół sekundy do RB19 wynika z faktu ,że RedBull też poczynił ogromny postęp (0,9s)
Aston ma olbrzymi pipeline poprawek. Do końca roku 2/3 auta będzie nowe. Mają bardzo agresywny plan na rozwój.
przyznaję, że nie śledzę całej otoczki i mogło mnie sporo ominąć, obejrzałem tylko wczorajszy wyścig (na którym i tak na chwilę zasnąłem) ( ͡° ʖ̯ ͡°)