Aktywne Wpisy

Ca_millo +7
Ile lat mieli Wasi ojcowie, gdy urodziło im się 1 dziecko? Mój 24 lata, ja już około dekadę wincyj mam od niego.
#przegryw
#przegryw

lament890 +79
3 miesiące od wyjścia ledwo i ładnie już utuczony odyniec, beka była jak coś o treningach po wyjściu gadał xD
#patostreamy #danielmagical
#patostreamy #danielmagical

Przez piątek i sobotę sporo rzucałem, forma cały czas szła w górę, niesamowicie mnie to cieszyło.
Od wczoraj tragedia...Lotki wbijają się pod kątem 45 stopni w bok, celując w sektor 20 w najlepszym wypadku lecą w sektor 18...
Nie zmieniałem techniki ani chwytu, kompletnie nie wiem co się stało. Próbuję innych chwytów i to samo, nie mam już siły...
#dart
Ja zacząłem rysować stopy na ziemi, bo jednego dnia wydaje się to normalnym, naturalnym ustawieniem, a kolejnego dnia już mnie ciągnie inną stroną i jest padaka. W dniach w których idzie nagrywam chwilę rzut, żeby w takich właśnie chwilach ciemnoty sobie to odtworzyć. To samo ze zdjęciem chwytu lotki, czasami nawet głupie notatki "broda do góry" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Krótko mówiąc, to chyba norma
Jeszcze jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kilkanaście dni temu rzuciłem dwie 14. lotki w trakcie jednej sesji. Średnia w meczu na bota w granicach 65-70, dobre podwójne, po prostu przyjemnie się grało.
Kilka dni później przez 60 rzutów próbowałem zamknąć lega na D1 xD
Z formy oczywiście niewiele już zostało, momentami wręcz bardziej obijam
czasem nawet czuć że powinienem odpuścić ale się forsuję... bez rezultatów, jest jak jest ( ͡° ʖ̯ ͡°)