Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy mój facet to sknera?
Jesteśmy ze sobą 5 lat. Ja mam swoją firmę a on jest lekarzem. A on ciągle jeździ Renault Megane z 2008 roku... Jest już lekarzem 7 lat (po specce), nie zarabia malo, mamy juz kupione mieszkanie (tzn. splacamy je) a on ciągle jeździ tym samym autem i to nieco wiekowym i niebezpiecznym? On sam mowi, ze lubi to auto, wlozyl w niego duzo pieniedzy
Czy mój facet to sknera?
Jesteśmy ze sobą 5 lat. Ja mam swoją firmę a on jest lekarzem. A on ciągle jeździ Renault Megane z 2008 roku... Jest już lekarzem 7 lat (po specce), nie zarabia malo, mamy juz kupione mieszkanie (tzn. splacamy je) a on ciągle jeździ tym samym autem i to nieco wiekowym i niebezpiecznym? On sam mowi, ze lubi to auto, wlozyl w niego duzo pieniedzy
xena_x +9
W szkole zawsze dobrze się uczyłam, czerwone paski na świadectwie,
jestem katoliczką, która nie chodzi na imprezy, nie liżę się z przypadkowymi typami których znam 2 miesiące. Czekam do ślubu. Zarabiam dużo powyżej średniej krajowej, ale i tak mniej niż celebrytki z Instagrama które wykupują mieszkania przy morzu w Hiszpanii.
I co z tego mam? Gówno. Linkiewicz ma lepszą karierę ode mnie, patusiara, która zasłynęła z tego że wyciekł jej film w
jestem katoliczką, która nie chodzi na imprezy, nie liżę się z przypadkowymi typami których znam 2 miesiące. Czekam do ślubu. Zarabiam dużo powyżej średniej krajowej, ale i tak mniej niż celebrytki z Instagrama które wykupują mieszkania przy morzu w Hiszpanii.
I co z tego mam? Gówno. Linkiewicz ma lepszą karierę ode mnie, patusiara, która zasłynęła z tego że wyciekł jej film w
Ale, na ile to możliwe?
1 etat to 8h, dojechać do drugiego miejsca pracy to minimum 30 min.
To jezeli zaczynasz prace od 8, do 16.00, to już nie masz tyle czasu w dniu aby zrobić drugi etat?
16.30 na 2gim zakładzie, niech praca od 17 sie zaczyna:
To musiałbyś pracować do 1szej rano + powrót do domu, toaleta, jedzenie, o 2giej idziesz spać i wstajesz o 7 rano?xd
Grube pier...jututiberki
#pracabaza
#zarobki
#wynagrodzenie
#przemyslenia
#zapytajeksperta
#pytanie
#praca
Można robić 2 w jednym miejscu.
Albo weekendy
Albo cokolwiek innego.
Opcji jest dużo.
I tak: taka ilość godzin jest do zrobienia w miesiącu.
I tak: dużo osób pracując na trochę więcej niż jeden etat, mówi, że ciągnie dwa etaty.
@Zwytkly: masz
@Zwytkly: tak
@Zwytkly: nie mierz innych swoją miarą, pie#dolony leniu