Aktywne Wpisy
wilkCaly +65
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
kimunyest95 +22
W sobote piłem z ziomkami i jeden miał e-fajkę. Drugi, który zawsze był sceptyczny postanowił spróbować i bardzo się podjarał. Jako że pali paczkę dziennie to zwęszył oszczędności i postanowił zakupić sobie taką zabawkę. Nie znał się na tym więc ustaliliśmy że we wtorek pojedziemy razem na takie zakupy. Ale w niedzielę musiałem pojechać do supermarketu i przechodząc po pasażu zobaczyłem stoisko z efajkami, no to myślę :"po co mamy potem jeździć i tracić czas i kasę na paliwo, od razu kupię i będzie po problemie". Więc kupiłem clearomizer i liquid (na szczęście nie było odpowiednich baterii). Dzwonię do kumpla, mówię że pół zestawu już kupione i że tylko baterię i ładowarkę trzeba dokupić. A ON MI #!$%@? MÓWI ŻE OD RANA BIERZE TABEX I JUŻ NIE BĘDZIE PALIŁ NAWET EFAJEK.
#tyleprzegrac
@p3k1: 2-gi clearomizer i liquid przydadza sie Tobie :)