Wpis z mikrobloga

#bekazemnie #storyofmylife #efajki

W sobote piłem z ziomkami i jeden miał e-fajkę. Drugi, który zawsze był sceptyczny postanowił spróbować i bardzo się podjarał. Jako że pali paczkę dziennie to zwęszył oszczędności i postanowił zakupić sobie taką zabawkę. Nie znał się na tym więc ustaliliśmy że we wtorek pojedziemy razem na takie zakupy. Ale w niedzielę musiałem pojechać do supermarketu i przechodząc po pasażu zobaczyłem stoisko z efajkami, no to myślę :"po co mamy potem jeździć i tracić czas i kasę na paliwo, od razu kupię i będzie po problemie". Więc kupiłem clearomizer i liquid (na szczęście nie było odpowiednich baterii). Dzwonię do kumpla, mówię że pół zestawu już kupione i że tylko baterię i ładowarkę trzeba dokupić. A ON MI #!$%@? MÓWI ŻE OD RANA BIERZE TABEX I JUŻ NIE BĘDZIE PALIŁ NAWET EFAJEK.

#tyleprzegrac
  • 8
  • Odpowiedz
@grubychudy: sprawdziłem właśnie: Sprzedawca stacjonarny ma możliwość samodzielnie ustalić zasady przyjmowania zwrotów towarów od klientów, kupionych w siedzibie przedsiębiorstwa, jeśli chodzi o towary całkowicie zgodne z zawartą pomiędzy sprzedającym a kupującym umową kupna-sprzedaży. Najczęściej jest dobrą wolą sprzedającego, czy przyjmie on taki zwrot. Klient nie może więc wymagać, aby sklep przyjął zwrot sprawnego, bezusterkowego towaru.
  • Odpowiedz