Aktywne Wpisy
Maurelius +191
W nocy doszło do wycieku API portalu X (dawnego Twittera), którego właścicielem od pewnego czasu jest Elon Musk.
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
thorgoth +203
Pamiętacie typa który rozkręcił inbę bo przyszedł do mbanku 5 minut przed zamknięciem placówki i nie pozwolili jaśnie panu założyć konta?
Gość ewidentnie pcha się w bycie żywym memem.
#pracbaza #januszex #nosaczsundajski
Gość ewidentnie pcha się w bycie żywym memem.
#pracbaza #januszex #nosaczsundajski
Aktualnie mam LG 77 cali nanocośtam (kupiony ponad rok temu). Raz na jakiś czas zagram na nim na PS5 i obejrzę coś na Netflixie.
Zastanawiam się czy warto go zmienić na OLEDa np. takiego https://www.lg.com/pl/telewizory/lg-oled77c21la
Poczuje zauważalną różnicę w obrazie, jakości czy szkoda siana?
#telewizory #lg #samsung
Co do samego obrazu, to czy na OLEDzie będzie zauważalna różnica?
Przyglądałem się im w sklepie i ok, obraz jest fajny ale jakoś dupy nie urywa.
@saycool: Sklep to nie jest miejsce do porównywania telewizorów ze względu na sztuczne oświetlenie i telewizory w trybach sklepowych z kompletnie zniekształconymi kolorami. Zależy od klasy poszczególnych telewizorów, ale różnica między OLEDem i LEDem jest zauważalna od razu. Kontrast oferowany przez OLEDy dzięki możliwości sterowania podświetleniem każdego piksela jest nie do podrobienia.
Jak się przesiadłem z poprzedniego TV (4 letniego) na aktualny to chyba jedyna znacząca różnica jaką dostrzegam to większy rozmiar ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wybrałem LG bo ma najfajniejszy sposób nawigacji po systemie tzn. jak w Nitentdo Wii. Rozumiem, że w SONY trzeba wszystko klikać
A potem kliknął tu: https://www.ceneo.pl/136009457 i przycisnął kupuj - ale to ja ;)
@ffallen: ja bym jednak poczekał na tegoroczne QD-OLEDy i wrgb OLEDy z technologią MLA jakbym już takim budżetem dysponował.
@saycool: Bo LEDy od LG to nie są jakieś wybitne konstrukcje i generalnie w tym budżecie przy wyborze TV bym się nie sugerował sterowaniem telewizorem, tylko jednak patrzył na obraz. :>