Aktywne Wpisy

spanko_mam +259
Nic nie sprawia mi większej radości od przepisowej jazdy samochodem i czucia na sobie gniewu polaczka który wlecze się za mną swoim SUVem. Mryga światłami, #!$%@? w klakson, a ja dalej 50 i się śmieję z głupiego #!$%@?.
#motoryzacja #polska #samochody #polskiedrogi
#motoryzacja #polska #samochody #polskiedrogi
DrCieplak +2
Czy znacie biednych ludzi w przedziale wiekowym 30-40 lat? Najbiedniejsza osoba w tym wieku jaką znam ma mieszkanie i dom, który niedawno kupiła. Łączny majątek ok. 1.5 mln zł, podobnie mało z ludzi których znam mam jeszcze tylko ja. #finanse #pieniadze #nieruchomosci #polska #gospodrka #bieda #bogactwo
Co to jest? (╯°□°)╯
@BeatboxRocker: tłusta locha
@SobanDELUX: GRUBANCYPANTKA ;-)
Kociara, która kruszy w proch tabu (chociażby wokół grubości czy chorób psychicznych)
#feminizm #feministki #pieklokobiet
"Osoby w Polsce, które znają się na grubości, to osoby szczupłe." - to nawet jak jestem szczupły, bo np. schudłem 20-30 kg to nie mam prawa wypowiadać się o otyłości??? xD To nie jest tak, że ktoś się rodzi
Co to jest? (╯°□°)╯
@BeatboxRocker: ulana świnia. A zobaczysz jaki kwik będzie jak się zorientują, że w artykule nazwano je grube
@fanmarcinamillera: nie bez kozery brzmi to podobnie jak "Pryncypałki" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BeatboxRocker: Brzmi jak jakieś ciasto.
Jak byłem leniwą bułą to też się usprawiedliwiałem. Jasne, mamy problem z patologią piękna z instagrama, ale nie idźmy w kolejną skrajność, że bycie otyłym