Wpis z mikrobloga

Czego to grube kobiety nie wymyślą, żeby przyznać się do swojego łakomstwa i lenistwa. Uwaga po FATFOBII mamy teraz GRUBANCYPANTKI, a Ty chudy człowieku nie masz prawa się o nich wypowiadać xdddddddddd Zaraz lekarz nie będzie mógł mowic nic o chorych ludziach, dopóki sam nie zachoruje na daną chorobę XD #bekazpodludzi #neuropa #logikarozowychpaskow
Pobierz
źródło: E64DC083-02C4-4520-A136-2494FDF1DB40
  • 29
@fanmarcinamillera: na tym polega wolność, że Żaneta ma prawo do tego, by być otyłą bulwą, tak samo ja mam prawo być zdania że jej otyłość jest niezdrowa i paskudna #bekazgrubasow #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow

"Osoby w Polsce, które znają się na grubości, to osoby szczupłe." - to nawet jak jestem szczupły, bo np. schudłem 20-30 kg to nie mam prawa wypowiadać się o otyłości??? xD To nie jest tak, że ktoś się rodzi
@fanmarcinamillera: Ulałem się jak świniak przez okres pandemii i mi wstyd w #!$%@?. Potrafię przyznać, że jestem tłusty i próbuję z tym coś zrobić, mimo, że było już parę falstartów. Za nic w świecie i nigdy nie zrozumiem tego zaklinania rzeczywistości przez grube kobiety. Bycie grubym jest #!$%@? i już nawet nie mówię o traktowaniu grubasów przez społeczeństwo, bo na to akurat mam wysrane. Czucie się źle we własnym ciele i
@SobanDELUX: XD

Głowa najfajniejszego w naTemat działu Kultura (wybacz, redakcjo!). Kociara, psiara, maniaczka Bożego Narodzenia, czerwonej szminki, muzyki filmowej i powieści young adult. Mama kotki Zosi i kilkudziesięciu roślin, na które nie mam już miejsca.
@fanmarcinamillera: Czy jako osoba wazaca w przeszlosci 50kg wiecej, mam prawo glosu? xD Otylosc powinna byc traktowana na rowni ze szkodliwoscia narkotykow, palenia tytoniu i picia alkoholu. Co więcej jest nawet bardziej szkodliwa społecznie, bo taki ulaniec pozniej krzywdzi swoje dzieci i nikt nie kwinie palcem.

Jak byłem leniwą bułą to też się usprawiedliwiałem. Jasne, mamy problem z patologią piękna z instagrama, ale nie idźmy w kolejną skrajność, że bycie otyłym