Wpis z mikrobloga

#android #smartfon #smartfony #telefony #iphone

Mirki, potrzebuję pomocy, chcę zmienić swojego iPhone 8 na coś nowszego. Tyle słyszałem że za Apple się przepłaca więc nie wydam więcej na telefon niż na następcę czyli absolutny maks. to 3000 pln. Wymagam tylko wygody obsługi i żeby był co najmniej tak dobry jak mój iphone 8. Coś poza iPhonem SE się znajdzie?
  • 11
  • Odpowiedz
  • 0
@fishery: proszę Cię, są dużo większe. Ja potrzebuję telefon mały, jeśli producent nie potrafi upchnąć tego w małą kostkę to znaczy że nie potrafi zrobić telefonu. Ja potrzebuję czegoś co nie jest większe od iphone 8.
  • Odpowiedz
Ja potrzebuję telefon mały, jeśli producent nie potrafi upchnąć tego w małą kostkę to znaczy że nie potrafi zrobić telefonu

@aarahon: Widzisz, tylko w japkowym raju potrafią robić telefony dla małych rączek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@aarahon: Daj spokój, mini oraz SE jest nieużywalne, szkoda wzroku. iPhone 13 to naprawdę mały telefon, który zmieści się do rurek nawet liliputowi 160cm wzrostu. Nie wiem skąd ta mania na malutkie niewygodne telefony.

Weź sobie jakiegoś Flipa. Malutki a po rozłożeniu normalny smartphone.
  • Odpowiedz
@aarahon A po co ty chcesz przeciągać ikonkę kciukiem? Najważniejsze, że dzwonić, pisać smsy i tak naprawdę w pełni używać telefonu można jedna reką, nawet jak ma 6.5 cala ekran
  • Odpowiedz
  • 0
A po co ty chcesz przeciągać ikonkę kciukiem?

@BornToDie69: właśnie po to żeby ją przenieść.

nawet jak ma 6.5 cala ekran

@BornToDie69: wtedy nie będę pisał i dzwonił bo nie będę miał telefonu ze sobą bo mi się w kieszeń nie mieści.
  • Odpowiedz