Aktywne Wpisy
hdeck +183
Historia z trgo tygodnia. Baba coś kombinowała przy wyjeżdżaniu suvem z miejsca parkingowego, tak nakombinowała, że uszkodziła chłopu stojącą prawidłowo beemkę. Co zrobiła baba? No oczywiście, że taktycznie spi******ła nie zostawiając notki. Przecież co się ma mąż denerwować czy krzyczeć. Zarysowanie, to się zrzuci na jakiegoś frajera i będzie spokój na chacie.
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
viero +40
Przecież to jest mega zajebiste rozwiązanie, prowadziłem auto i otwierałem/zamykałem sobie butelkę jedną ręką, musicie tylko polaczki zmienić przyzwyczajenia, pewnie wasi dziadowie jak się przesiadali z konia do samochodu to też narzekali jakie to skomplikowane, bo trzeba naciskać sprzęgło żeby zmienić bieg a do kunia wystarczy powiedzieć wio i prrr xd
#bekazpodludzi
#bekazpodludzi
#logikarozowychpaskow
#heheszki
Tylko jak nie wydajesz to czujesz się tam niemiłe widziany, ciężko też z takeigo klubu wyjść bo namawiają żebyś został jeszcze i nie wiesz czy zaraz kafar z
@DzonySiara: Otóż nie. Wystarczy być tępą p0lką bez rozumu i godności człowieka i wtedy efekt jak na picrel.
otóż wstep jest za darmo, nie wiem jak kiedyś, ale teraz piwo za bardzo cenowo nie odbiega od innych clubow. Muzyka jest, skąpo ubrane panie tańczą. Jak najbardziej rozumiem idee takiego miejsca na wyjście z kumplami w sobotni nudny wieczór. Pod warunkiem ze znamy zasady BHP oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Anoniemamowy: A to nowość. Jakikolwiek facet gdziekolwiek ma wstęp za darmo? Ciekawe.
W Gdańsku ostatnio co chwile zaczepiali, wstep za darmo, piwo 20zl, drugie gratis
Pierwszy i ostatni żeby zobaczyć jak to jest.
Nieustanne naganianie na driny, te tańce w ich VIP roomach 200zl za 5 min piosenkę to też hit. Oczywiście jak jesteś w towarzystwie i weźmiecie 1 laskę żeby umiliła wam tą godzinę na loży, jak będziecie łoić non limit alko za 5 dyszek jest spoczko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@olaf_wolominski: do kina też nie chodzisz?