Wpis z mikrobloga

Daily remainder, że Szkolna jest martwa i ten stan rzeczy już nigdy nie ulegnie zmianie a najmądrzejsza rzecz jaką można zrobić to całkowite zaprzestanie śledzenia losów Kononowicza, Majora i reszty żałosnych satelit krążących wokół nich. To co zostało ze Szkolnej to żałosny cyrk, w którym bohaterowie są trzymani na krótkim łańcuchu a wszelkie próby spontanicznego kwiku z ich strony są skrzętnie cenzurowane. Szkoda czasu, energii i szarych komórek na to bagno. Zostawiając to bagno zrobicie przysługę swoim rozumom i mieszkańcom domku drewnianego.
#kononowicz #patostreamy
NicolasLatifi - Daily remainder, że Szkolna jest martwa i ten stan rzeczy już nigdy n...

źródło: comment_1589815125t9bVDmamqqP2ZamAaNpfIV

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
dopóki będą dymy do tego czasu będzie to oglądane

@elektryczny_mariusz: niewątpliwie tak będzie, ale ja nie patrzę na to z perspektywy całych mas oglądających ten Truman Show, ale z perspektywy własnej i podobnych mi widzów, którzy widzieli złote czasy i którzy wiedzą już czym jest upływ czasu i jak wielką jego stratą jest śledzenie na bieżąco tego co się teraz dzieje.

poza tym potrafi się nie dziać nic szczególnego miesiącami aż
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: Martwica się pojawiła wraz z nadejściem Sradka na szkolnq. Ktoś serio myśli, że Fiodor, czy jakiś frajer spod bramki ma passy do Kononowicz Orginal? Iksde.
Oczywiście na początku mlecznego gówna działo się to, co na KO - wolność i swoboda, ale potem pierwsze cenzury, coraz mniej gadających odbytów.. a później dostaliśmy to, co mamy dzisiaj - mleczne gówno ultimate, którego nie są się oglądać. Jak bardzo by się chciało srać
  • Odpowiedz
Ktoś serio myśli, że Fiodor, czy jakiś frajer spod bramki ma passy do Kononowicz Orginal? Iksde.

@jqdro: oczywiście. Historycy szkolnej mogą śmiało datować początek upadku cesarstwa wschodnioknurskiego na dzień, w którym na Kononowicz Official zaprzestano wrzucania nowych filmów.

Dla mnie uniwersum skończone

@jqdro: popieram i dziękuję za tę wypowiedź. Jak już od ponad roku nie dało się zobaczyć czegokolwiek rozrywkowego nawet w skrótach u beatki bożej czy messiego to wiedz,
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: jedynie majorowe wysrywy z kłótniami nie kłótniami byli nawet nawet, choć przez ten #!$%@? telefon, co ma mikrofon w podpiździu prezydenckim trzeba mieć volume 500%
  • Odpowiedz