Aktywne Wpisy

Niedobry +212
Kolejny dzien szczucia jednych na drugich przez trolla. Ten profil codziennie cos wynajduje zeby jedna grupe napuscic na druga. Wolam #moderacja bo moze w koncu cos daloby sie zrobic... Jak nie "psiarze" to "julki" jak nie julki to kobiety vs mezczyzni itd itp...
Doslownie codziennie ta sama, gowniana zagrywka.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Doslownie codziennie ta sama, gowniana zagrywka.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

źródło: 1000018296
Pobierz
WielkiNos +122
Zastanawiamy się dlaczego dzietność spada i mamy niski wskaźnik urodzeń. Czy chodzi o wysokie ceny mieszkań? Najwyższe w Europie oprocentowanie kredytów? Chęć podróżowania? Karierę? Jak to naprawić?
Ja bym zaczęła od nie wypraszania z autobusu na mróz 1,5 rocznych dzieci bo płaczą i nie klaskaniu z tego powodu dupą. Wspieranie macierzyństwa i wszelkie formy jego promocji to najważniejszy krok w poprawie demografii. Tymczasem lewackie juleczki piszą o szkodliwości płaczu dziecka na psy.
Ja bym zaczęła od nie wypraszania z autobusu na mróz 1,5 rocznych dzieci bo płaczą i nie klaskaniu z tego powodu dupą. Wspieranie macierzyństwa i wszelkie formy jego promocji to najważniejszy krok w poprawie demografii. Tymczasem lewackie juleczki piszą o szkodliwości płaczu dziecka na psy.

źródło: temp_file7646880759423261929
Pobierz
Poza mega wygodną opcją wyborów ustawień brakuje mi choćby opcji ActionShot, czy usuwania postaci ze zdjęcia (gdy był ruch). Współczesna Nokia (aka HMD Global) jest cieniem starej Nokii.
#nostalgia #smartfon #smartfony #nokia #windowsphone
źródło: Pro-camera-640x360
PobierzMyślę czy sobie nie kupić jeszcze raz Lumii (jako drugi telefon), albo reanimować
źródło: b5e836639c5b94bcd6a3d9dc243a9fe2faf2efe062d9e358df370e4ecc2a4152 Mały
Pobierz